Jaguar обнови модела си F-PACE за новата година, надграждайки технологичната

...
Jaguar обнови модела си F-PACE за новата година, надграждайки технологичната
Коментари Харесай

Jaguar увеличи с 20% пробега на ток на F-PACE

Jaguar обнови модела си F-PACE за новата година, надграждайки софтуерната му база и подобрявайки общото преживяване на борда на автомобила.

Една от главните новости при новата версия на Jaguar F-PACE е обвързвана с неговата зареждаема (PHEV) хибридна трансформация P400e, която дава обещание повишен с над 20% свободен пробег в чист електрически режим. В резултат на обновената си интегрирана батерия, която към този момент е с потенциал от 19.2 kWh, автомобилът е в положение да предложи до 65 километра самостоятелност с нулеви нездравословни излъчвания. По този метод и при изцяло зареден акумулаторен блок, F-PACE 2024 е в положение да измине 100 километра с едвам 1.6 литра гориво.

В същото време, F-PACE P400e дава обещание обща оптималната мощ от 404 конски сили и оптимален въртящ миг от 640 Нм, които са задоволителни, с цел да може автомобилът да се форсира от 0 до 100 км/ч за единствено 5.3 секунди

Друго изобретение в модификационната гама на F-PACE за новата година е общоприетото съоръжение при всички равнища с TFT Digital Driver Display, инфо-развлекателната и информационна система Pivi Pro с интегрирана Alexa, , както и безжично синхронизиране на мобилен телефон посредством Apple CarPlay и Android Auto.

В модификационната гама на F-PACE 2024 са включени версии R-Dynamic S, R-Dynamic SE, R-Dynamic HSE, 400 SPORT и SVR, като топ-предложението идва с петлитров, V-образен, осемцилиндров мотор с мощ от 550 конски сили (0-100 км/ч за 4 секунди, оптималната скорост на придвижване 286 км/ч).
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР