Жадувате за положителна промяна в кариерата си? Тя няма да

...
Жадувате за положителна промяна в кариерата си? Тя няма да
Коментари Харесай

Изкоренете тези 7 вредни навика на работното място

Жадувате за позитивна смяна в кариерата си? Тя няма да пристигна, в случай че преди този момент не измененията най-малко малко самите себе си.

Започнете от нездравословните привички в службата. Почти всеки има някой подобен. От Inc.com показват тези, които най-вече ви дърпат обратно.

1. Постоянно се извинявате. Разбира се, че това е належащо в избрани обстановки. Но когато нещата не зависят единствено от вас, не е нужно да поемате цялата виновност. Запазвайте самочувствието си и се учете от грешките си.

2. Казвате " да " на всичко. Поемате прекалено много задания и най-после не свършвате нито една като хората. Няма нищо неприятно в това от време на време да отказвате, даже на шефа си.

3. Често закъснявате. Това прави неприятно усещане и изпраща обръщение, че не почитате нито личното си време, нито това на компанията.

4. Вманиачавате се по конкуренцията. Вместо да се фокусирате върху личната си работа, сте се втренчили в това какво вършат сътрудниците ви. Не им завиждайте, а се вдъхновявайте от достиженията им.

5. Не пускате телефона си. Ясно е, че той е неизменима част от живота ви, само че би трябвало да си давате и отмора от него. Ограничете времето си в обществените мрежи и го отделете, с цел да работите по-динамично и продуктивно.

6. Винаги играете на несъмнено. Грешна тактика, в случай че си мечтаете за огромни триумфи - тях ги носи точно премереният риск.

7. Не работите добре в екип. Намерете метод да се спогаждате повече с сътрудниците си и да ги включвате в плановете си. Ще си помогнете, а и може да научите нещо скъпо от другите.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР