Изявлението на Кейт е безпрецедентно по своя характер в хилядолетната

...
Изявлението на Кейт е безпрецедентно по своя характер в хилядолетната
Коментари Харесай

Васил Христов: Кейт отговори на тази страшна заплаха от пейка по пуловер и дънки

„ Изявлението на Кейт е невиждано по своя темперамент в хилядолетната история на английската корона “, изясни в „ 120 минути “ кореспондентът на bTV за Обединеното кралство Васил Христов.

„ То се съпоставя с изказването на кралица Елизабет II, с което тя се завърна на обществената сцена след гибелта на принцеса Даяна. Тогава монархията претърпява голяма рецесия поради решението фамилията да скърби зад стените на двореца, подценявайки големия отзив и желанието на хората за съпричастност “, добави той.

„ Нека да не обръщаме внимание на това дали брачният партньор ѝ изневерява, дали има някаква маркиза “, прикани Мариана Хил

„ За тези 140 секунди се крие човешкото обръщение на една от най-известните дами на планетата. „ Всичко ще бъде наред “ – това е главното обръщение, което Катрин споделя освен на децата си, а към британците и света. Това са думи на бъдещата кралица на Англия “, изясни Васил Христов.

„ Обръщението на принцесата се появява не поради спекулациите , а поради децата. От друга страна тя обръща внимание на всички, които страдат от това заболяване “, разяснява кореспондентът на bTV.

Принцесата на Уелс съобщи, че е в начален етап на лекуване

„ За по-малко от денонощие  публичното мнение се обърна против тайните теории. Все по-осезаем става диалогът къде е границата сред общественото и персоналното и по какъв начин обществените мрежи и тези теории убиват действителността. Една принцеса сподели образно на целия свят, че на тази страшна опасност може да се отговори от скамейка по пуловер и дънки “, акцентира Васил Христов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР