Изявлението на германския външен министър Аналена Бербок, че руският президент

...
Изявлението на германския външен министър Аналена Бербок, че руският президент
Коментари Харесай

Захарова: Започвам да се тревожа за състоянието на Бербок. Или има нещо с паметта, или с логиката ѝ

Изявлението на немския външен министър Аналена Бербок, че съветският президент Владимир Путин отхвърля да взе участие в договарянията за разрешаване на спора в Украйна, ни кара да се тревожим за нейното положение. Това съобщи формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова, съобщи ТАСС.

В изявление за телевизия  Аналена Бербок сподели, че половината свят работи за отбрана на мира всеки ден, „ само че това изисква и съветски президент, който, за жалост, изобщо не е подготвен за диалози “.

„ Вече стартирам да се безпокоя за положението на Бербок. Или има нещо с паметта ѝ, или с логиката ѝ, или... Нека да напомним на немския министър това, което към този момент знае целият свят, а освен неговата „ половина “ ", написа Мария Захарова в канала си в Телеграм. " Захарова акцентира, че Европейски Съюз, Съединени американски щати и Англия „ безусловно всекидневно “ вземат решения за увеличение на оръжейните доставки за зоната на спора. „ Ако това напълно съществено имат поради под „ отбрана на мира “, то тогава дисертациите в немското външно министерство са написани от изкуствен интелект, който не е бил зареден с нищо друго с изключение на с прессъобщения от уеб страницата на Държавния департамент “, продължи тя. 

Тя напомни, че Русия се е съгласила на диалози незабавно, „ щом Киев я е помолил за това напролет на 2022 година “. „ Вярно, тогава тогавашният английски министър председател Борис Джонсън отиде при Зеленски и убеди представителите на киевския режим да ги пресечен “, означи Захарова.

„ Под натиска на Съединени американски щати през септември 2022 година Зеленски подписва декрет, с който не разрешава всевъзможни договаряния с Москва. Така че защо е тази Аналена? “, пита Захарова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР