Известното изложение Е3 вече не е това, което беше някога

...
Известното изложение Е3 вече не е това, което беше някога
Коментари Харесай

Най-важните нови заглавия от откриването на Gamescom 2019

Известното ревю Е3 към този момент не е това, което беше в миналото и доста хора гледат на Gamescom като на негов евентуален сурогат. Дали това е по този начин ще покаже времето

Междувременно тази година беше първата, в която Gamescom имаше огромно разкриване, на което с изключение на премиите Game Awards бяха показани и филмови откъси на задаващи се хитови игри. Нека забележим най-важните от тях.

Gears 5



На E3 2019 Microsoft се концентрира само и единствено върху мултиплейър режима на Gears 5. Това бе чудноват избор, само че в този момент Gamescom предлага и да погледнем и към соловата акция, чиито фрагменти са гарнирани с музика от паметната индъстриъл-метъл група Nine Inch Nails.

Comanche



THQ Nordic очевидно обичат да съживяват остарели игри. На тазгодишния Gamescom бе разгласен Comanche – рестарт на екшън поредицата с хеликоптери, чиито финален представител видят бял свят през далечната 2001 година Според уеб страницата на играта ни чака съвременна отборна онлайн игра, чието деяние ще се развива в близкото бъдеще.

Kerbal Space Program 2



Не е ясно какво тъкмо ще бъде усъвършенствано в наследника на Kerbal Space Program. Добра концепция би била съществено внимание да бъде интерфейсът. При всички положения филмовият откъс оставя усещане за упорит артикул. Играчите ще могат да строят бази на други планети и да изследват още от необятния космос

Little Nightmares 2



Little Nightmares евентуално е един от най-хубавите клонинги на Limbo, с сходни пъзели, двуизмерна механика и изпипана визия. Това бе една от игрите, за които не чакахме да се появи продължение

Predator Hunting Grounds



Разработчиците на играта Friday the 13th изгубиха лиценза върху името към година след стартирането ѝ на пазара. Сега обаче те се завръщат с сходен несъразмерен екшън – този път въодушевен от паметния Хищник.

Monster Hunter: World – Iceborne



Разширението за Monster Hunter World се чака идния месец и носи смразяващото име Iceborne. Ако играете на компютър обаче ще ви се наложи да почакате повече. За вас играта ще излезе най-рано в края на годината. Capcom твърдо се придържат към тази скица на издание.

The Cycle



Dreadnought, псевдо галактическият екшън на Yager, мина и отпътува без необикновен звук. Сега от компанията се завръщат към това, което вършат най-добре – шутърите. Играта е разказана със странното редуциране PvEvP, комбинация сред спортен мултиплейър с кооперативни детайли Ако ви звучи забавно, то можете да пробвате алфа версията заглавието в Epic Games Store.

Humankind



Amplitude към този момент са посочили, че могат да вършат мощни съперници на известната поредност Civilization със своите Endless Space и Endless Legend. Сегашният им артикул, Humankind, още веднъж попада в същия род и ще е забавно да забележим по какъв начин се съпоставя той с в това време излязлата Civilization 6.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР