Известността изглежда като примамлива перспектива и често сме ставали свидетели

...
Известността изглежда като примамлива перспектива и често сме ставали свидетели
Коментари Харесай

Испанската полиция арестува албанска банда, която е искала да обере дома на Надал

Известността наподобява като примамлива вероятност и постоянно сме ставали очевидци на това по какъв начин дадени хора са подготвени да преминат всякави морални граници, с цел да се снабдят с нея и съпътстващите я привилегии. Звездният статут обаче има и своите отрицателни последици, с които трябваше неотдавна да се сблъска Марко Верати. Футболистът беше част от състава на Италия, който през предходната година завоюва Еврпейското състезание, а положението на Верати се прави оценка на над 7 милиона щатски $. Това естествено го трансформира в цел на голям брой недоброжелатели и напълно неотдавна албанска незаконна група съумя да проникне в дома му и да изнесе скъпоценности на стойност от към 2,5 милиона паунда.

Испанската полиция обаче е съумяла да залови обирджиите, които скоро ще получат своите присъди. Оказва се, че въпросните нарушители са експерти по промъкването в първокласни имения на добре познати персони и органите на реда са намерили бележник, съгласно който в ход е бил проект да ограбят дома на Рафаел Надал в Майорка, както и този на Лионел Меси.

Имотът на първенеца от Ролан Гарос се прави оценка на стойност от над 4 милиона евро, като е ситуиран на морския бряг, а тенисистът закупи жилището през 2013-та година и в идващите седем години непрестанно правеше усъвършенствания по него, до момента в който не го трансформира в истински парадайс за обитаване.

Rafael Nadal’s home targeted by criminal gang, police reacts: Tennis – In the targeted mansion, Nadal lives together with his wife.
— Tennis World USA (@TennisWorlden)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР