>Известно е, че за предотвратяване и излекуване на много заболявания

...
>Известно е, че за предотвратяване и излекуване на много заболявания
Коментари Харесай

Eто как да почистите червата от слуз, фекални отлагания и паразити!

> Известно е, че за попречване и изцеление на доста болести е задоволително да се почистят червата от слуз, фекални отлагания и паразити.

За 70 години живот през червата ни минават 100 тона храна и 40 000 литра течности, което води до извода, че в стомаха се натрупват 15 кг фекални отлагания и токсични боклуци. Те тровят кръвта ни и предизвикват непоправими вреди на тялото ни.

Фактът, че червата са нечисти, се потвърждава от чести запек (запек), метаболитни нарушавания, диабет, наднормено или поднормено тегло, бъбречни и чернодробни болести, болести на слуха и зрението, неприятна кожа, коса и нокти и други болести, вариращи от артрит до рак.

С помощта на клизми може да се прочисти единствено дребна част от дебелото черво – 40-50 сантиметра, а лекуването на промиване на червата благодарение на специфична инсталация е скъпо, продължително и не е безвредно за чревната микрофлора.

Консумирането на 1-3 супени лъжици ленено брашно е в положение в границите на 3 седмици да почистите изцяло дебелите и тънките вътрешности от дългогодишната слуз, фекални отлагания, паразити, като в същото време запазите изцяло чревната микрофлора!

Този способ разрешава бързо нормализиране на тежестта и изгаряне на мастните депа. Има позитивен резултат върху регулирането на липидния метаболизъм. Лененото брашно е в положение да всмуква и отстрани токсините в тялото и да понижи равнищата на холестерола в кръвта.

Показания за приложимост:

– при възпалителни процеси на лигавицата на горните дихателни пътища, стомашно-чревния тракт

– гастрит, колит, язва на стомаха и дванадесетопръстника

– болести на пикочните пътища, цистит, пиелонефрит

– наднормено тегло, нарушен липиден метаболизъм

Почистване на червата с ленено брашно – Рецепта

Консумирайте тази примес в продължение на 3 седмици вместо закуска:

Седмица 1: 1 супена лъжица ленено брашно, смесено със 100 мл кисело мляко

Седмица 2: 2 супени лъжици ленено брашно, смесено със 100 мл кисело мляко

Седмица 3: 3 супени лъжици ленено брашно, смесено със 150 мл кисело мляко

Ако пазаруването на ленено брашно е проблематично, купете ленено семе и го смилайте на ситно. Не се запасявайте за няколко дни, семената могат да гранясат. Най-доброто от всичко – нова порция всяка заран.

Консумирайте тази примес вместо закуска. Не забравяйте да пиете най-малко 2 литра вода дневно. Отлични резултати се реализират с потреблението на медена вода.

Почистването на червата по този метод се прави един път годишно.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР