Известно е, че Андреа от дълго време води борба с

...
Известно е, че Андреа от дълго време води борба с
Коментари Харесай

Еха! Андреа се стопи

Известно е, че Андреа отдавна води битка с непотребните килограми. И също по този начин, че прикрива нежеланото тегло с фотошоп, само че този път очевидно в действителност е съумяла да отслабне.

Фолкдивата показа малко видео на стори в Инстаграм, на което е очевидно по-фина от преди, като най-голяма разлика се вижда в краката. На клипчето Андреа е облечена в къса поличка и риза, а лицето ѝ също като че ли е по-слабо.

 Андреа

Но дали Андреа в действителност се е стопила фрапантно, или просто умее да се снима по този начин, че да наподобява по-слаба, не можем да потвърдим. В момента участията ѝ са доста по-разредени, а точно на тях почитателите могат да схванат по какъв начин наподобява певицата в действителността. За последно я видяхме в телевизионния ефир в предаването "Като две капки вода ", където изглеждаше добре.

 Андреа

Припомняме ви, че фолкдивата изпълня сензитивно преди няколко години, откакто се раздели с Кубрат Пулев. В разследване на хормонални промени. Тя дълго време се бори с килограмите и наподобява, че може би най-сетне е разкрила верния път към предходната си топ фигура.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР