Известният турски актьор Йозджан Дениз (51) покори жените по света

...
Известният турски актьор Йозджан Дениз (51) покори жените по света
Коментари Харесай

Бурният му любовен живот пълни колоните не само в турските вестници, но и във всички страни

Известният турски артист Йозджан Дениз (51) покори дамите по света с функциите си в голям брой сериали, само че това не е единствената причина да бъде в центъра на медийното внимание. Бурният му любовен живот цялостни колоните освен в турските вестници, само че и във всички страни, където Йозджан е известен. Наскоро той още веднъж стана водеща тематика на медиите поради втория си брак, който подписа с 23 години по-младата от него дизайнерка Самар Дагдар, родом от Иран.

Йозджан има зад тила си тежък бракоразводен спор с актрисата и модел Фейза Актан, за която се ожени през 2018 година Актьорът наподобява си пада по-млади партньорки, защото Фейза също беше 20 години по-млада от него.

Дениз се оказа в центъра на скандал, когато някогашната му жена го упрекна, че я е бил няколко пъти, а той изрично отхвърли пред полицията и съда. Като доказателство за изказванията си, Фейза показа болничен протокол, в който се показва, че е с леки пострадвания. След обвиняванията на някогашната му брачна половинка в принуждение, се стигна до поврат и се появиха видеоклипове по какъв начин тя удря Дениз и къса облеклата му пред дома им.

Бракът им завърши единствено 15 месеца след сключването му и в последна сметка артистът съумя да отдаде още веднъж сърцето си на красивата иранска дизайнерка. Според турските медии двойката е дружно от началото на 2021 година, а в края на януари предходната година подписаха брак.

" Избирам те и ще те предпочитам още веднъж и още веднъж, без пауза, без подозрение, в един момент. Ще продължа да те предпочитам в 100 живота и 100 свята и във всяка версия на действителността ще те намеря като мой брачен партньор “, написа Самар към една от сватбените фотоси. Двамата не крият щастието си в любовта и споделиха в обществените мрежи няколко фотоси и видеа от сватбата и медения си месец в Дубай.

По всичко проличава, че тази двойка се радва на доста обич, а дали в действителност ще е обич за цялостен живот, следва да разберем.

Самар Дадгар има магистърска степен по мода, напомня " Труд ". Родена е в Иран през 1994 година Първоначално учи в родината си, само че по-късно фамилията се мести в Европа и тя продължава образованието си на остарелия континент. Днес чаровната персийска годеница на турският артист е сполучлива бизнес дама. Тя е създател и притежател на марката House Of Galus.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР