Известният турски актьор Мурат Йълдъръм и съпругата му - мароканската

...
Известният турски актьор Мурат Йълдъръм и съпругата му - мароканската
Коментари Харесай

Турската звезда Мурат Йълдъръм и Мис Мароко чакат бебе

Известният турски артист Мурат Йълдъръм и брачната половинка му - мароканската актриса и модел Имане Елбани, са на прага на един от най-щастливите мигове в живота си.

Двамата са в трепетно очакване на своя рожба. Бременната Имане е изпълнена с вяра и блян от идната среща с бебето, а новината, че ще става майка, и за нея, и за Йълдъръм, е извънредно вълнуваща, защото двамата към този момент изгубиха едно дете. През 2006 г хубавицата Елбани стана Мис Мароко, а през 2009 година завоюва купата „ Мис Арабски свят “.

Мурат Йълдъръм и Имане Елбани подвигнаха обилна женитба на 25 декември 2016 година Между другото красивата актриса и модел от марокански генезис Имане Елбани за първи път в Турция пристигна на снимачната площадка особено за новия трагичен сериал "Азиз” (Aziz).

Там тя играе египетската принцеса Февзие, а основната мъжка роля на героя на име Азиз Пайдар в този сериал е поверена на, сами се досещате, Мурат Йълдъръм. Това е първата поява на красивата фамилна двойка, която се трансформира в същинско медийно събитие!

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР