Известният руски стендап комик и пропагандист на властта Игор Мангушев,

...
Известният руски стендап комик и пропагандист на властта Игор Мангушев,
Коментари Харесай

Руски стендап комик се яви на сцената с череп на убит защитник на Азовстал -

Известният съветски стендап комедиант и пропагандист на властта Игор Мангушев, който твърди, че се е сражавал като наемник на страната на Русия в Украйна устрои злокобно стендап шоу откакто излезе на сцената с черепа на погубен от подразделението му украински бранител на Азовстал. Монологът на Мангушев съдържаше серия насмешки и гаври с паметта на убития и провокира бурни реакции в политическите среди в Украйна и в Европа.

Russian mercenary Igor Mangushev (Bereg) made a performance with the skull of a Ukrainian soldier killed near Azovstal.

In his speech, Mangushev said that Russia is at war with the Ukrainian idea, so all Ukrainians must be killed.

Still think trading with Russia is a good idea?
— Денис Казанський (@den_kazansky)
В хамлетовска сцена определящият се като комедиант Мангушев до момента в който държи с една ръка черепа, излива отношението си към украинците и вижданията си какво би трябвало да се случи с тях. На въпрос от зала дали това не е череп на цивилно лице, „ комикът “ споделя „ не е на граждански, ние сами го наеб.ахме “, разбирай убихме.

Пълномощникът на Върховната рада по правата на индивида Дмитрий Лубинец реагира незабавно на видеото на съветския пропагандист с череп, за който самият стендап артист твърди, че е на украински бранител от „ Азовстал “.

„ Това, че Руската федерация нарушава интернационалното филантропично право във връзка с живите, не е загадка, само че същото се случва и с мъртвите. Чрез своите пропагандисти не престават да дехуманизират украинския народ, оправдавайки всеобщите цивилни убийства и разрушаването на обитаеми места.

Така проявлението на „ останките “ на починалите бранители на Мариупол стана мотив за „ стендап на военна тематика “. Единствената цел на такива дейности на Русия е следващото причиняване на болежка на околните на починалите и изчезналите. “ – написа Любинец на стената си във фейсбук.

Правозащитникът прикани всички да са съзнателни, да не се поддават на страсти, а всекидневно да документират обстоятелствата на военни закононарушения и да ги вършат притежание на интернационалната общественост.

Дмитрий Лубинец означи също, че когато хора умират по време на война, с телата им би трябвало да се отнасят почтително и с достолепие, без значение от това дали починалият е цивилно лице или военнослужещ. Останките на незнайните лица би трябвало да бъдат разпознати.

Уважението към покойниците – това не е просто хуманизъм и грижа за околните на починалите. Това са интернационалните стандарти, чието осъществяване подсигурява, че починалите няма да попълнят описите с безследно изчезнали.

Украинският бранител на правата на индивида е уведомил за видеото ръководителя на групата за определяне на обстоятелствата на Следствената комисия на Организация на обединените нации за Украйна Оле Солванге и ще се сезира генералнния прокурор на Украйна.

Мангушев: Не ни е*е какъв брой от тях ще убием и по какъв начин (сценката от видеото)

- Ние сме още живи, а тоя пич към този момент не.

- Да гори в пъкъла. (глас от публиката)

- Да, дано да гори в пъкъла. Нямал е шанс. От черепа му ще създадат халба, може би. Но нашата война не е просто война с хора от кръв и плът. Нашата война е война с концепция. С концепцията за Украйна като антируска страна. Защо не може да има никакво примирие. Украйна би трябвало да бъде деукраинизирана. Руските земи на Малорусия би трябвало да бъдат върнати обратно. Ние водиме война не с хора, ние водиме война с концепция. В това е нещастието на украинските бойци, в това, че ние водиме война с концепцията и еб*али сме какъв брой от тях ще би трябвало да убием и по какъв начин би трябвало да ги убием. Ако воювахме с хора, можеше да кажем, да се помирим, да кажем, брат, така се получи, в резюме, война. Но ние водиме война с концепция и по тази причина всички носители на тази концепция би трябвало да бъдат унищожени по този начин, както тоя пичага, бедния Йорик. Той несъмнено също е желал не да се търкаля край Азовстал, само че просто не е избрал вярната страна.

- Сигурен ли сте, че не е на граждански черепът (въпрос от публиката)

- Със сигурност не е на граждански, ние лично го наеб.ахме.

- Как мислиш, той схванал ли е какво е това „ Русский мир? “ (глас от публиката)

- Аз мисля да, той е схванал какво е това „ Русский мир “

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР