Известният рапър Иван Динев, с прякор Устата, влезе в Сливенския

...
Известният рапър Иван Динев, с прякор Устата, влезе в Сливенския
Коментари Харесай

Устата в сливенския затвор: Дамите са по-сплотени вътре, отколкото навън

Известният рапър Иван Динев, с прякор " Устата ", влезе в Сливенския затвор точно на Съединението на България. Звездата е там не тъй като е направил закононарушение, а с цел да изнесе шоу на лишените от независимост дами. Да напомним, че той организира по този начин нашумелите стендъп комедии.

Пред затворничките той сервира доста смях и позитивни страсти с постановката си " Звездите откъм гърба ".

Динев с учудване откри, че в пандиза царува ред, дисциплинираност и образование. Устата е горделив, че е съумял да разсмее лишените от независимост дами, като след шоуто е изпял някои от най-популярните си шлагери. Пандизчийките нямали право да танцуват, по тази причина той ги призовал да го създадат мислено.

Шоуменът споделя, че " Това, че са лишени от независимост, не значи, че би трябвало да бъдат лишени от комизъм. Аз не съм привикнал да одобрявам дамата като нарушител, а доста от тях са попаднали там поради нелепа случайност. "

" Излежават си възпитано присъдата и след това отново ще станат част от обществото. Направи ми усещане, че вътре те са по-задружни, в сравнение с са дамите на открито “, продължава Устата, предава Телеграф. 

Една от затворничките даже го е поздравила на британски, при което той отвърнал, че езикът ѝ е по-добър от този на Софи Маринова.

Можел е да направи и по-дълго шоу, само че освен това състояние трябвало да остане да спи там. Това обаче не било допустимо, защото нямали мъжка спалня. Идеята да изнесе спектакъла си в пандиза е персонално негово скимване

Следващите му изяви са на 28.9 във Видин, 29.9 – Монтана, 5.10 – Габрово, 6.10 – Велико Търново. След рождения си ден продължава в Русе – 12 октомври, Казанлък – 13.10, Ямбол – 14.10. Последния ден от месеца е във Варна, а финалът е на 4 ноември в спектакъл „ Сълза и смях “ – София. Който го обича, не би трябвало да пропуща да го види!

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР