Известният рапър Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, който е

...
Известният рапър Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, който е
Коментари Харесай

Ицо Хазарта заплашен, че ще загуби най-ценното, заради подкрепата си за ПП

Известният рапър Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, който е народен представител от " Продължаваме промяната " (ПП) заяви, че е бил заплашван поради решението си да се включи в плана на някогашните служебни министри Кирил Петков и Асен Василев.

По време на дебатите преди гласуването в Народното събрание на държавното управление на Политическа партия, Българска социалистическа партия, " ИТН " и " Демократична България " Петров излезе на трибуната за пръв път, с цел да изясни за какво ще поддържа кабинета.

Той още веднъж описа, че когато получил поканата да се причисля към " Продължаваме промяната " от Кирил Петков, бил впечатлен от неговата биография, както и от тази на Асен Василев и другите участници в плана.

" С огромна част от вас се познаваме. Реших най-простичко да попитам вашите началници и спонсори що за хора са Киро и Асен и за какво да не им имам вяра. Знаете ли какъв отговор получих? Не получих нито една информация по този въпрос. Но получих недвусмислено обръщение, че в случай че продължа да поддържам Кирил Петков и Асен Василев, ще изгубя най-ценното нещо, което имам. И ми се желае хората - създатели на концепцията да получа това обръщение, да знаят, че то е може би най-силната мотивация да заявя, че моето място е тук в този тим. Аз имам вяра в него и съм уверен, че той ще работи за България ", сподели Петров.

След това добави: " С някои от вас се познаваме, с някои сме и другари. И знам, че някои от вас имат това държание и наличие тук, тъй като са получили същото това обръщение, което получих и аз. Аз съм човек, който също изпитва боязън, само че един път Асен Василев ми сподели: " Нормално е да те е боязън, само че има неща, които са по-важни от страха ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР