Известният пловдивски сценограф Кънчо Касабов завършва 30-секунден 3D клип, който

...
Известният пловдивски сценограф Кънчо Касабов завършва 30-секунден 3D клип, който
Коментари Харесай

Топсценограф прави клип за „Фонтана с ябълката СНИМКИ

Известният пловдивски сценограф Кънчо Касабов приключва 30-секунден 3D клип, който демонстрира по какъв начин ще наподобява Фонтанът с ябълката.

Проектът бе разгласен преди 2 години от някогашния агроном Красимир Кумчев и до момента е събрал над 800 подписа в поддръжка на реализацията си.

Той би трябвало да е на пешеходната улица зад " Джумая " джамия " Константин Иречек ".



„ Клипът ще покаже по какъв начин фонтанът ще наподобява денем и през нощта. Ще бъде озвучен с течаща вода. Той ще бъде завъртян в Пловдивска социална телевизия и по обществените мрежи”, сподели Красимир Кумчев.



Касабов ще приключи клипа в края на месеца.

Освен смяна на градската среда задачата на плана е да стане третото място в града, където непознатите туристи вършат селфита от Пловдив.

Другите две места са паметниците на Мильо и на Цанко Лавренов. „ Третото ще е Фонтанът с ябълката”, уверен е Кумчев.



Красимир Кумчев работи по плана за фонтана със скулптора Цвятко Сиромашки. Планира среща с представители на другите групи в общински съвет.

Оттам ще се търси политическа поддръжка за плана. Ако Фонтанът получи такава, Кумчев се надява да бъде гласувано финансирането на плана в общинския съвет.

Кънчо Касабов е създател на сценографията за 48 постановки в цяла България. Сред тях са ”Ивона, принцесата на Бургунда”, ”С любовта смешка не бива”, ”Турандот” и ”Мистерии в Долината”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР