Известният музикант Васо Гюров във Фейсбук: Преди минути по bTV

...
Известният музикант Васо Гюров във Фейсбук: Преди минути по bTV
Коментари Харесай

Телевизиите в комбина с общинската власт по морето - пробват да излъжат хората

Известният музикант Васо Гюров във Facebook:

Преди минути по bTV дадоха репортаж за доброволци от цялата страна, отишли да оказват помощ след наводненията в Царево. Интервюираните от тях споделиха, че организацията на терен е слаба, никой не им обръща внимание и единствено понякога, хора от от спешния щаб идвали да им се карат.

В идващия миг пред камерата се появи засегнат човек със светеща фланелка и диагоналка. Той съобщи, че изказванията на доброволците не дават отговор на истината, сподели че организацията е съвършена и също се показа като доброволец.

Интересното е, че същият господин се беше появил преди минути в репортаж и по националната телевизия /без диагоналка/. Там беше показан като притежател на хотел в региона, другар и общителен хазаин на водещите от утринния блок. Разказваше още веднъж за положителната организация и какъв брой сполучливо се оправят общинските управляващи с рецесията...

Колко е дребен Синият екран!

Само да не си помислите, че това има нещо общо с разрешителното за градеж издадено от общината. Разрешително за градеж на хотел на място, на което е неуместно това да се случи!

Там където реката се влива в морето.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР