Известният моден дизайнер,който диктува модата в цял свят преживя най-тъжната

...
Известният моден дизайнер,който диктува модата в цял свят преживя най-тъжната
Коментари Харесай

Най-тъжната Коледа за Филип Плейн: Изплаках очите си за тримесечния ни син!

Известният фешън дизайнер,който диктува модата в целия свят претърпя най-тъжната си Коледа.Филип Плейн показа с почитателите си, че е сломен когато най-малкия му наследник, който е единствено на 3 месеца е трябвало да бъде признат по  неотложност в болница поради болест с вирус. Който покосил и него и по-големия му брат. Но мъничето потърпевшо по-тежко поради невръстната си възраст и имало потребност от О2.

През последните няколко дни 11-седмичния Руж бил доста зле, само че от през вчерашния ден въпреки всичко почнал да приема храна от шише. Съсипания от тъга баща благодари на половинката си Лучия. Която нито за момент не се откъснала от сина им. Филип Плейн я назова „ нашия ангел ”. Бартоли стояла компактно до бебето, когато било будно му пеела и не пускала дребните му ръчички.

Братята на бебето Руж Скай Галакси не могат да го посетят в болничното заведение поради строгата карантина. Но към момента не са си отворили коледните дарове. Ще ги видят когато всички се съберат у дома дружно.

Да напомним на тези, които са не запомнили, че Филип Плейн има още двама по-големи сина Рокет и Ромео. По дребния е дете на дизайнера от Лучия, а десетгодишния Ромео е от предходна негова връзка  и живее при майка си в Бразилия. За тази Коледа Ромео дошъл в дома на татко си в Монако за Коледа. Но здравословното положение на братчето му унищожило фамилния празник.

Автор: Dama.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР