Известният ливански модел Рабих Ел Зейн разказа подробности за семейния

...
Известният ливански модел Рабих Ел Зейн разказа подробности за семейния
Коментари Харесай

Съпругът на Енджи Касабие за своята любима, съвместния им живот и титлата си

Известният ливански модел Рабих Ел Зейн описа детайлности за фамилния си живот с Енджи в “Събуди се”

“Участието на Енджи във VIP Brother е най-дългата ни разлъка. Ние сме непрекъснато дружно – и в България, и в Ливан. Но аз я гледах всеки ден. Много съм горделив с нея и с това, че тя беше определена като прочут диетолог”, показа брачният партньор на риалити звездата Рабих Ел Зейн пред Ива Софиянка – Божкова в “Събуди се”.

“Енджи беше себе си в Къщата. Тя се държа по този начин, както се държи навън” , разяснява известният модел за присъединяване на половинката си в най-популярното риалити.

В България Рабих Ел Зейн е прочут като брачен партньор на диетоложката на звездите, само че в родината си е прочут като Мистър Ливан за 2014-а. Но той не е просто най-красивият мъж в Ливан, само че и публицист в Ал Джазира, модел,продуцент и един от любимците на ливанската аудитория. А в портфолиото му ще откриете даже изявление с Бил Гейтс.

Сега Рабих разделя времето си сред Ливан и България. Разкрива, че доста харесва нашата страна и на драго сърце би работил и тук.

“За България бях чувал, че имате хубаво сирене. Знаех, че столицата е София, а Варна се намирана морето, тъй като по ливанската телевизия пускаха реклами за морски почивки там. После видях какъв брой красива е страната ви. Имате четири сезона, а аз доста обичам сняг. Намерих доста другари тук”, описа Рабих Ел Зейн.

Как са се срещнали двамата с Енджи Касабие и повече за взаимния им живот, разберете във видеото на “Говори с Ива” за “Събуди се”.
 сдф @NET
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР