Известният италиански тенор Андреа Бочели получи травма след като падна

...
Известният италиански тенор Андреа Бочели получи травма след като падна
Коментари Харесай

Андреа Бочели тежко пострада! Викат хеликоптер да го спасява

Известният италиански тенор Андреа Бочели получи контузия откакто падна от кон, заяви организация АНСА, представена от БГНЕС. Инцидентът е станал в имението му в Лаятико край Пиза.

За оказване на здравна помощ с изключение на кола за спешна помощ е дошъл и хеликоптер. 59-годишният Бочели, който ослепява на 12-годишна възраст поради заболяване от глаукома, е бил откаран в болница в Пиза. Певецът успокои феновете си, че се усеща добре и чака довечера да бъде изписан.



Засега не е ясно дали произшествието ще наруши графика на изпълнителя. На 17 септември той би трябвало да показа игралния филм, сниман по неговата автобиография „ Музика на тишината” (La Musica del Silenzio). Ролята на артиста, който във кино лентата се споделя Амос Барди, извършва 25-годишният английски артист и музикант Тоби Себастиан. Испанецът Антонио Бандерас извършва ролята на учителя по музика на Бочели.

В сряда Бочели пя на фестивала по робототехника в Пиза. Филхармоничният оркестър на град Лука беше дирижиран от първия робот диригент.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР