Известният испански журналист Алфонсо Мерлос се забърка в невероятна драма,

...
Известният испански журналист Алфонсо Мерлос се забърка в невероятна драма,
Коментари Харесай

Репортерка вгорчи живота на испански журналист, преминавайки полугола по време на излъчване от вкъщи

Известният испански публицист Алфонсо Мерлос се забърка в невероятна драма, откакто полугола хубавица мина на фона на изявление, което дава от у дома. Унизената му другарка дефинира случката като " срамна ".

Алфонсо Мерлос е публицист, модел и звезда в Испания, само че в този момент неговият персонален живот е на прицел от медите в страната.

Мерлос гостуваше в YouTube канала " State of Alarm " на журналиста Хавиер Негре, когато полугола жена повърхностно мина зад тила му, вследствие на което ченето на Негре увисна от изненада.



Това обаче е единствено дребна част от разразилата се драма, защото се оказа, че разсъблечената жена не е приятелката на Мерлос - някогашната участничка в " Биг Брадър " Марта Лопес. Въпросната хубавица е Алексия Ривас - кореспондентка в испанското телевизионно предаване " Socialite ".



Потребителите в обществените мрежи бързо се нахвърлиха на скандалната преживелица, която кръстиха " Merlos Place “ - игра на думи, отнасящи се до американската сапунена опера " Мелроуз Плейс " (Melrose Place).

Снимките в Инстаграм профила на Мерлос мигновено бяха залети с обидни и подигравателни думи, до момента в който Туитър - от шеговити мемета.



Марта Лопес пък сподели пред испанските таблоиди, че сега минава през много мъчително разлъка с Алфонсо Мерлос и намира цялата спекулация за " неприятна " и " срамна ".



Мерлос от своя страна се извини обществено на Лопес и разкритикува публицистите, че не разграничават професионалния от персоналния му живот.

Вижте реакцията на Алфонсо Мерлос след разразилата се преживелица в Ladyzone.bg.
Полугола жена вгорчи живота на испански публицист, като влезе в кадър по време на лъчение от у дома (ВИДЕО) Oказа, че дамата не е приятелката на Мерлос, a испанска ТВ репортерка
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР