Известният художествен редактор Виктор Антонов, който е роден в София

...
Известният художествен редактор Виктор Антонов, който е роден в София
Коментари Харесай

Виктор Антонов започна работа по научно-фантастична игра за Марс!

Известният живописен редактор Виктор Антонов, който е роден в София и е взел участие в основаването на именити компютърни игри като Half-Life 2 и Dishonored, се е включил към Darewise Entertaiment. Това бе обявено в формалния Ютуб канал на компанията.

В Darewise Entertainment той ще работи по основаването на компютърната игра ROKH.

Съгласно формалното изложение на играта (източник), играчите ще би трябвало да оцеляват на повърхността на Марс. Ще е належащо да се запасяват с О2, храна и вода, както и да се пазят от жега, мраз, радиация и пострадвания. Ще е нужно да решат по какъв начин да си построят база – сами или с сътрудници. Ако ще го вършат в екип, ще би трябвало да се пазят от всевъзможни вероятни спорове, които могат да застрашат животите на всички.

Студиото дава обещание, че играта ще е “дълбоко вкоренена върху научно и реалистично очакване ”.

Миналата година филмът “Марсианецът ” ни сподели по какъв начин човек би оживял на повърхността на Марс. Скоро ROKH ще ни даде опция да се почувстваме сами в ролята на оцеляващи марсианци!

В известния фиктивен град от компютърната игра City 17 има панелни блокове и заради това той припомня на българските градове. Снимка: Valve/Half-Life 2

Източник: cosmos.1.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР