Известният египетски актьор и телевизионен водещ Амир Карара пристига в

...
Известният египетски актьор и телевизионен водещ Амир Карара пристига в
Коментари Харесай

Звезда на египетското кино снима екшън сцени в Стария град на Пловдив

Известният египетски артист и ефирен водещ Амир Карара идва в Пловдив за част от фотосите на втория сезон на известния в родината му сериал „ The returnees”. Камерите на екипа ще се завъртят на няколко местоположения под тепетата – на Главната, Градската градина, към Джумая Джамия, в Капана, както и в Стария град. Снимките ще вървят в четири следващи дни от 17 март, а преди този момент такива е имало и в София. Режисьор на сериала е Ахмеo Надер Джелал – също прочут актьор в родината си. Сценарият е на Бахер Дауидар.

Според информация на медията ни, първите фрагменти ще се завъртят в Градската градина, където героят на Амир Карара ще се разхожда към играещите шах хора, а след това ще поддържа връзка с махленски музикант. След това ще се качи в рейс от градския превоз. В продукцията ще влязат и гледки от Главната улица, на която той ще се разхожда. Любопитни ще бъдат и фотосите в Стария град, защото продукцията ще се снима пред и във ресторант Рахат тепе, а актьорите ще дойдат на върха с мотори.

Това е вторият сезон на „ The returnees”. До момента филмът е сниман в огромната си част в Египет и Йордания. В първия сезон има фрагменти и от Белград, а в този момент уредниците на фотосите у нас Adventure Films са съумели да привлекат продукцията у нас. Българският екип има опит с помощта на обстоятелството, че е работил по продукции с екипи на Discovoryq Travel Channel, BBC, Ay Yapim, Hallmark, Canal D, Amedia.

Амир Карара е една от звездите на египетската сцена. Той е някогашен национал на страната по волейбол. Снима се в екшъни и трагични филми и сериали. Звездата му изгрява след присъединяване му в програмата Star Maker през 2002 година Има зад тила си присъединяване в близо 30 сериала, както и в няколко игрални продукции. Част е от арабската версия на тв риалитито Celebrity Duets. Състезанието е извоювано от ливанската актриса Надин Алраси. Втори остава Амир Карара. Хонорара от присъединяване си той подарява на Children`s Cancer Hospital 57357 в Египет.



Име:
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР