Известният британски физик теоретик Стивън Хокинг предупреждава, че Земята я

...
Известният британски физик теоретик Стивън Хокинг предупреждава, че Земята я
Коментари Харесай

Стивън Хокинг: 460 градуса ще изпепелят Земята

Известният английски физик теоретик Стивън Хокинг предизвестява, че Земята я чака същата орис на Венера, както и че тя ще се трансформира в огнен пъкъл.

По думите на ученияq климатичните промени ще доведат човечеството до крах, защото на нашата планета ще изчезнат изискванията за живот, оповестява в. „ Дейли Мейл”, представен от Българска телеграфна агенция.

Ако човечеството не редуцира излъчванията на парникови газове, то рано или късно температурата на Земята ще доближи до 460 градуса по Целзий.

Хокинг напомня, че преди 4 милиарда години Венера е била тъкмо копие на Земята. Тя е имала атмосфера, морета, растителност, само че заради ред аргументи просто е " изгоряла ".

Отчитайки, че възрастта на Земята е към 4,5 милиарда години, тя ще се трансформира в мъртва пустиня единствено за 500 милиона години.

Хокинг напомни интернационалните контракти за намаляването на нездравословните излъчвания. Ученият упрекна президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп за подписването на „ смъртната присъда” на планетата след отдръпването на Съединени американски щати от Парижкото съглашение за климата.
тагове стивън хокинг земя планета нездравословни емисии
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР