Известният български културист Димитър Ходжев-Крика стана официален жител на Чепеларе.

...
Известният български културист Димитър Ходжев-Крика стана официален жител на Чепеларе.
Коментари Харесай

Митьо Крика стана официален жител на Чепеларе

Известният български културист Димитър Ходжев-Крика стана формален гражданин на Чепеларе. Лично кметът на общината Боран Хаджиев връчи новата му персонална карта с чепеларски непрекъснат адрес.

„ Има капацитет този град и това е най-важното! Искрено се надявам Чепеларе да стане още по-известен освен в България, само че и в интернационален проект “, сподели Крика. Той и брачната половинка му Камелия са си купили жилище в града.

„ Аз съм освен чепеларски жител, а и чепеларски шурей “, споделя известният културист.

По думите му има доста запалени деца освен в ските и сноуборда, само че и в силовите спортове. " Имам концепция да провеждам едно силово шоу в община Чепеларе. Надявам се да съумея да запаля  повече деца да се занимават със спорт, тъй като по-добре е да са в залата, в сравнение с улицата “, сподели той.

Димитър Ходжев е приключил магистратура по спорт в Националната спортна академия. Участвал е в надпреварите Strong Man. Най-големият му триумф е 3-то място на международното състезание. Участвал е в четвъртия сезон на предаването Survivor. Към момента е учител по физическо образование в лондонско учебно заведение, където с професионализъм възпитава любовта към спорта у децата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР