Известният анализатор на криптовалути KALEO представи интригуваща прогноза за бъдещето

...
Известният анализатор на криптовалути KALEO представи интригуваща прогноза за бъдещето
Коментари Харесай

Dogecoin вече не е просто меме – цената може да се изстреля до $1

Известният анализатор на криптовалути KALEO показа завладяваща прогноза за бъдещето на Dogecoin (DOGE), съгласно която издигането му до доларова стойност не е просто спекулативна концепция, а действителна вероятност в границите на актуалната пазарна динамичност.

Понастоящем оценен на $0.1678, Dogecoin наскоро означи незабравим скок от 8.8%, което още веднъж разпали полемики и спекулации по отношение на капацитета му да премине заветния предел от $1.

Траекторията на Dogecoin се характеризира с волатилност, изключително подчертана от метеоритното му повишаване при започване на 2021 година, значително задвижвано от утвържденията на видни персони като Илон Мъск.

Сред прилив на внимание в обществените медии и оптимизъм от страна на вложителите, въодушевената от меме криптовалута флиртуваше с границата от $1, преди да срещне крах след шеговитото споменаване от страна на Мъск по време на присъединяване му в “Saturday Night Live ”.

Този случай провокира внезапен спад в цената ѝ и от този момент Dogecoin се бори да възвърне пика си от 2021 година, като понастоящем е със 77% под историческия си връх, съгласно данни на CoinMarketCap.

Последните прозрения на IntoTheBlock демонстрират мощна ценова корелация от 0.95 сред Dogecoin и Биткойн , което акцентира забележителното въздействие на по-широките трендове в криптовалутите върху пазарните придвижвания на Dogecoin.

Забележително е, че през миналата седмица Dogecoin стана очевидец на обилни размери преводи, надхвърлящи $4.46 милиарда.

Нещо повече, анализът на борсовата интензивност на Dogecoin разкрива по-голям приток на средства ($593.32 милиона) спрямо отлива ($463.24 милиона), до момента в който 57.62% от адресите на Dogecoin понастоящем държат монети на облага, а 34.15% – на загуба.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР