Известният активист срещу протестите Георги Флоров, който снощи бе брутално

...
Известният активист срещу протестите Георги Флоров, който снощи бе брутално
Коментари Харесай

Пребитият лидер на контрапротестите пред БЛИЦ: Знам кой ме поръча! Отровното трио насади агресия срещу мен

Известният деятел против митингите Георги Флоров, който нощес бе брутално пребит от трима маскирани пред дома му, показа извънредна информация за нападението пред БЛИЦ.

Ето какво описа Флоров единствено и само пред медията ни:

"Седях пред дома си в столичния ж.к. "Витоша ". Живея във въпросната кооперация от към 5 години. Бях с другар и другарка, когато отидохме да забележим момичето от магазина в блока ни.

Тя приключваше и ми сподели, че се е заключила, тъй като пред обекта са минали трима с маски и качулки. Не го взех под внимание, тъй като въпреки всичко поради ковид, доста хора вървят с маски ".

"Пет минути по-късно ги видях да пресичат Т-образното кръстовище насреща и да потеглят към мен. Вървяха умерено, до момента в който по едно време не се затичаха. Аз станах прав, с цел да не ме бутнат на масата, на която стоях.

От там се стартира боят, който продължи към 3-5 минути. Беше извънредно. Момичето пищеше, не знам дали и нея не са я блъснали. Приятелят ми е с разрушен нос ", описа той.

"След това пристигна кола за спешна помощ. Лекарите ми почистиха раните и ме прегледаха. Предложиха да ме вкарат в болница, само че изрично отхвърлих. Отидох до Съдебна медицина, която не работеше поради ограниченията за ковид. Сега станах и отивам към 7-мо РПУ ", посочи Флоров.

Той добави, че служителите на реда са били при него на място до 5 ч. сутринта и са взели всички нужни доказателства. "Аз съумях да дръпна часовника на единия от тях, което е доказателство. Хубавото е, че има камери ", сподели още нападнатият юноша.

На въпрос дали са му споделили нещо, до момента в който са го били, той съобщи: "Не спираха да псуват и рогаят ".

Запитан дали подозира, че офанзивата е поради обстоятелството, че е деятел против антиправителствените митинги, Флоров сподели: "Абсолютно да! От няколко дни получавам пъклен доста закани. Да не забравяме, че през вчерашния ден бях лидер на всички и държахме лозунги с надпис "Оставка за Радев ". Напълно допускам кой е ".

"Отровното трио споделиха клипове на дейностите ни и насадиха експанзия против мен. Отдолу в мненията има закани, а за похлупак е качен даже и адресът ми ", добави Флоров.

Нападнатият юноша не вижда друга причина да бъде нападнат и е безапелационен в това. "Мен хората ме обичат и постоянно са ме обичали, аз съм човек, който подарява и прави щедрост ", заключи той.

Цветина ДАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР