Известните личности водят натоварен живот. Имат много служебни ангажименти, често

...
Известните личности водят натоварен живот. Имат много служебни ангажименти, често
Коментари Харесай

Прищевките на звездите, за които дори наемат хора

Известните персони водят претрупан живот. Имат доста служебни задължения, постоянно са на сцената или на път. Затова и имат потребността да бъдат непрекъснато заобиколени от чиновници, които да им оказват помощ в поетите задължения и спазването на периодите.
 Ким Кардашиян, SKKN by Kim и по какъв начин
Когато Ким Кардашиян е строга шефка

В моя “офис ” - по моите правила

Често се случва обаче условията към чиновниците да надвишават това, за което са наети авансово. Като се добави към това и нормалното самозабравяне на звездите от славата, то въпросните изисквания могат да станат в действителност огромни. Дори и странни.

Така да вземем за пример, някогашната персонална асистентка на Лейди Гага я подвежда дори под правосъдна отговорност  поради ексклузивен, освен това неплатен, труд. А в последствие пише книга, разкриваща някои много пикантни капризи на певицата.

Сред тях е изказванието, че Лейди Гага постоянно е упорствала служителката да ляга в леглото ѝ. При това освен с цел да го затопли авансово, само че и тъй като изпълнителката не обичала да спи сама.

Да бъдеш част от кралско семейство пък евентуално не е лесна задача. Неизбежно е обвързвана с редица формалности и потребността от личен състав, който да оказва помощ при осъществяване на хилядите отговорности, написа Stars Insider.
 Снимка 600293

Ето за какво крал Чарлз има личен " dresser ". Или другояче казано човек, който му оказва помощ да се облича и съблича всеки ден. Може би това е имало смисъл в дните на кралица Виктория, когато облеклото е било с доста и комплицирани детайли. Но с днешна дата по-скоро е част от традицията или волност от страна на Чарлз.

Ако пък човек е прекомерно прецизен и порядъчен, какъвто се знае, че е Марк Уолбърг , не би било толкоз необичайно, да наеме човек, който да го буди всяка заран. И да му припомня дилемите за деня.

Марк става доста рано - с цел да стартира със наложителната медитация, последвана от ден, цялостен с тренировки и съблюдаване на хранителни режими. Говори се също, че е доста съзнателен по отношение на времето и в никакъв случай не закъснява за своите задължения.

В последно време Гуинет Полтроу е известна не толкоз с филмовите си функции, колкото със здравословния си метод на живот. Тя даже се популяризира като " уелнес гуру ". Около нея постоянно има цялостен екип от специалисти, които я поддържат във върхова форма когато и да е.
 Снимка 599520

Сред тях са остеопат, натуропат, алерголог, кръвен анализатор, голям брой диетолози, персонални треньори и масажисти.

Марая Кери има репутацията на една от най-претенциозните звезди в шоу бизнеса. И съгласно разкази на хората от персоналния ѝ личен състав това е безусловно правилно.

Вокалният ѝ треньор разкри преди време, че до певицата постоянно стои човек, който държи пиво, при положение, че ожаднее. Казва също, че наема хора, които вървят пред нея, с цел да я заловен, при положение, че се спъне. Кучетата ѝ пък си имат своя персонална бавачка.
 Кейт Мидълтън, принц Уилям и обявата за работа, която пуснаха, за двореца Кенсингтън
Обявата за работа на Уилям и Кейт

Какво ни е належащо, с цел да работим в двореца Кенсингтън

Джъстин Бийбър може и да е прекомерно млад, само че към този момент знае по какъв начин да се възползва от преимуществата на звездите. По време на своите осъществявания онлайн, той е придружаван от цялостен антураж. Често той включва над 20 души, чиято цел е само да оказват помощ на изпълнителя.
 Снимка 600081

И до момента в който Бийбър хапва преди шоуто, до него постоянно има един човек, който държи питието му и различен, който взема сандвича или парчето пица сред хапките и глътките.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР