Известните личности също като обикновените хора се борят с най-различни

...
Известните личности също като обикновените хора се борят с най-различни
Коментари Харесай

Пробелмите с безплодието, с които Елизабет Банкс е трябвало да се бори

Известните персони също като елементарните хора се борят с най-различни проблеми. И общоприетото разбиране, че с пари всичко се купува в действителност не важи.

Примерите за това са доста, като Елизабет Банкс решава да даде образец и със своята история. В подкаста Call Her Daddy актрисата приказва намерено за проблемите си със забременяването.

Банкс признава, че има проблеми и от години се бори с неплодородие. Като постоянно е имала обичайна фантазия за брак и семейство. Но не всеки път е знаела, че има проблем. В даден моменти си е мислела, че не забременява, тъй като е доста добра в уцелването на момента, в който би трябвало да изпие нужното хапче.

В следствие се оказва, че страда от неплодородие и е измежду дребен % от дами, при които не може да се дефинира каква е точната причина за това. 48-годишната актриса коментира, че постоянно е имала доста яйцеклетки и основаването на ембрион не е било проблем.

" По някаква причина матката ми е враждебна, не знам какво става, само че ембрионите просто не могат да се задържат в нея. " Опити за зачеване и изхабяване на бебе е имало, като Елизабет Банкс споделя, че е правила всичко допустимо, с цел да усили възможностите си да стане майка, написа Yahoo Life.
 Елизабет Банкс със брачна половинка си Макс Ханделман
Но това по този начин и не се е получавало, като актрисата добавя, че е имало миг, в който поради безплодието си се е чувствала като по-малко жена. Но тези компликации не стопират Елизабет Банкс от фантазията да има семейство с дългогодишната си половинка и брачен партньор Макс Ханделман. Благодарение на сурогатна майка сега двамата имат две деца - Феликс (11 г.) и Магнъс (10 г.).
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР