Известните хора са често обект на внимание, но не винаги

...
Известните хора са често обект на внимание, но не винаги
Коментари Харесай

Тежки критики към Тита! Снимка на певицата по бански предизвика гняв, хейтърите я нападнаха

Известните хора са постоянно обект на внимание, само че не постоянно от страна на доброжелателите, а тъкмо противоположното. " Хейтърите ще кажат, че е фотошоп " и тъкмо това споделят, в случай че съдим от мненията под една от последните фотоси на Тита.

Едрогърдата изпълнителка показа почтен фотос от незнайно място, а на фотографията тя театралничи с цялостен бански в златисто. На пръв взор няма нищо притеснително или нетипично за Тита, която наподобява прелестно. Част от почитателите я обсипаха с похвали, мъжката половина показаха палавите си настроения, само че други разкритикуваха звездата - била употребила прекалено много фотошоп. Някои от мненията са прекомерно груби и ще ви ги спестим, само че сме сигурни, че певицата е привикнала на всевъзможни думи по неин адрес.

Виж още: Известни и обичани българи, които си присадиха коса 

Истината е, че не за първи път Тита попада под обстрела на незнайни консуматори, които употребяват свободното си време, с цел да ръсят обиди по известните. Певицата, която проби на фолк сцената с дребната помощ на Джена, сподели неотдавна в " На кафе ", че рецензията несъмнено не е приятна и помоли хората, когато имат да кажат нещо, да го създадат, само че да е тактично и премерено, а не да употребяват грозни думи. 

Хейтъри ще има постоянно, значимото е, че кариерата на Тита върви сполучливо, само че и любовта също. Тита призна, че е доста влюбена сега, а това си проличава и от фотосите, които постоянно качва в Instagram. Любовта пък ѝ дава и огромна убеденост и Тита не крие, че се усеща извънредно добре.

Виж още: Йоана от X Factor сподели " да " след ефектно предложение! Кой е мъжът на сърцето ѝ?

Изображение: https://www.instagram.com/hrisistar/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР