Известни политици и бивши министри, застрашени от разследвания на техни

...
Известни политици и бивши министри, застрашени от разследвания на техни
Коментари Харесай

Уплашени от съдебно преследване политици в преврат срещу властта


Известни политици и някогашни министри, застрашени от следствия на техни закононарушения, покачване на обвинявания и заставане пред съда, се пробват незабавно да смъкват от власт настоящето държавно управление. Целта им е да завоюват време, с цел да прикрият следите на колосални обири, поради които някои от тях сигурно ще влязат в пандиза. Затова се пробват да вбият чеп в четворната коалиция по всевъзможен мотив и метод. 

Това написа в собствен разбор за frognews.bg Емил Азар. Публикуваме материала без редакторска интервенция:

" Заплахите на столичния кмет Йоданка Фандъкова, че градския превоз ще спре, в случай че държавното управление не отпусне 140 милиона на общината, са част от ескалирането на напрежението. Некадърното ръководство на превоза в София са довели до колосални загуби, само че не се търсят отговорни и способи за излизане от рецесията, а се желаят пари в миг, когато властта се пробва да се бори с инфлацията и усложненията, произлизащи от войната в Украйна. 

Подобна е задачата и на фарса с изгонването на автокъща „ Капитолия “ от Борисовата градина. 14 години ГЕРБ ръководи столицата и през това време не направи нищо по този проблем, в този момент внезапно общината се задейства. Съдът обаче спря напъните на Фандъкова и основният проектант Здравко Здравков.

На митинги излизат служители на реда и надзиратели от пандизите.

Кирил Домусчиев плаши с митинги от името на работодателската организация КРИБ.

Това са външните фактори, които работят против кабинета „ Петков “.

Вътрешните обаче не са по-малко рискови. Нескопосаният скандал на Капитан Андреево, провокиран от зам.-земеделския министър Иван Христанов нанася тежки вреди на ръководството. Без никаква подготовка Христанов потегли да прави гражданска война в нещо, което явно не схваща, само че съумя да провокира гнева освен на български, само че и на турски компании, чиито бизнес е транспорта на хранителни товари към и от Европа. Твърденията му за препоръчани баснословни подкупи към този момент припомнят само героя на Кийт Уотърхаус Били Лъжеца…

Безцеремонните и голословни закани на Корнелия Нинова, че ще напусне обединението, в случай че се изпратят оръжия и военна техника на защитаваща се от бруталната съветска експанзия Украйна са нищо друго с изключение на изнудване.

Същото важи и за позицията на България във връзка с Северна Македония. Вс неща, които всеки ден се повтарят непрестанно през медиите.  

Грешките и несъответстващото на моменти държание на членове на държавното управление от „ Продължаваме промяната “ улесняват задачата на превратаджиите.

Политици от ГЕРБ и някогашни министри в действителност са евентуални клиенти на прокуратурата и съда, оповестяват разнообразни източници на Фрог нюз. Говори се, че основният прокурор Иван Гешев, с цел да резервира своята глава се е съгласил да „ отвинти крушките “ на някои от досегашните си приятели и другари от шайката към Борисов. Доказателства за техни закононарушения имало премного. Предполага се, че е допустимо да е предизвестил някои от тях да се избавят или да нападат кабинета. Това предиздвикало застрашените да работят прибързано и да бързат със свалянето на властта. Въпросните лица са от ГЕРБ, Движение за права и свободи - с общителното подпомагане на фрагменти от Българска социалистическа партия, „ Възраждане “ и пръкналата се наскоро партия на Стефан Янев. В тяхна услуга са се сложили хора от службите, които към момента се подвизават там. С повдигането на шумотевица към Северна Македония на софрата бърза да се подреди и Вътрешна македонска революционна организация. Мобилизирани са и структури на проведената престъпност, задължени на предходната власт. 

АКЦЕНТЪТ! Зад превратаджийския проект стоят кукловодите от Кремъл, които са гневни поради позицията на публична София против войната в Украйна и глобите против Русия, оповестиха източници на Фрог нюз. Москва ловко се възползва от френетичното предпочитание на мафиотизирани кръгове да завладяват още веднъж ръководството в България и спомага по всевъзможен начин това да се случи. ГЛАВНАТА ЦЕЛ: На власт да се върне статуквото, което хем ще граби, хем ще удовлетвори щенията на Русия да се вбива чеп в НАТО и Европейски Съюз.

Ако Петков и Василев не реагират незабавно и твърдо на подлия проект, напълно скоро ще се окажат на улицата. Може и по-лош вид да им се случи ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР