Известната журналистка Генка Шикерова публикува остър коментар за случая с

...
Известната журналистка Генка Шикерова публикува остър коментар за случая с
Коментари Харесай

Генка Шикерова: Страшна гнус е да размяташ името на дете, само защото баща му е президент

Известната журналистка Генка Шикерова разгласява изострен коментар за случая с президентския наследник Георги Радев, който беше участник в гръмък юношески ваучър в центъра на София, и последвалите медийни реакции.

 Здравният министър удостовери, че синът на президента е бил на празненство, спряно от полицията Виж още

Ето какво написа тя във Facebook по тематиката: " Медиите могат да събират и популяризират информация за персоналния живот на обществените персони без тяхно единодушие, само че тази опция не е неограничена. Условието това да се случва е, когато е налице забележителен публичен интерес, който оправдава запознаването на обществеността с условия към техния персонален живот.

Децата, хората с психологични увреждания, жертвите на принуждение, заради своята особена накърнимост, се употребяват с по-висок предел на отбрана на персоналната цялост.

Страшна гнус е да размяташ името на дете, единствено тъй като татко му е президент. Предполагам тези, които са го писали (но не са се подписали) отглеждат деца светци. ", написа Генка Шикерова.



Друга позиция по проблема изложи сценаристката Милена Фучеджиева: " Тотално заобикалям политически мнения или мнения свързани с политици. Този е хем политически, хем не е. Той в действителност е провокиран най-много от моето учудване като родител.

Как е допустимо нито майката, нито бащата да не отидат да приберат сбъркалото си дете, а да го освобождават от районното пълнолетните му другари?! Ако това е правилно, а не е жълта мръсотия против Радев, не знам какво да мисля не за него като президент, а за положението в което се намира всичко - от най-ниското до най-високото. Това не е пиар неточност, а пиар пропаст, невиждан до момента обществен неуспех.

Изоставяне на едно дете измежду нощ от татко и президент. Майката не е длъжна да прави всичко. Къде са били, за какво не са отишли да си вземат детето? Трябвало е там да бъдат двамата, загърбили всичките си фамилни неразбирателства и антагонизми в името на детето си. Какъв образец дава президентът на народа си?!

Адски тъжно ми е за това момче. Обвиненията не трябва да са против него. То е малолетно, на 15 години, младеж зарязан от родителите си пред целия български народ. И родителите му нямат опрощение, нито опрощение. Особено президентът. Особено той. Социалните ли да се намесят?!

Не може детето на военачалник и президент на страна да бъде оставено единствено да се оправя в полицията измежду нощ. Това е казус за който не съм чувала или чела на никое място.

Използвах думата " президент " даже незадоволително. Този татко желае отново да е " татко на нацията ". Моля?!

Какво е това?! Дотам ли стигна всичко? Чалгата, мутрите и прехода ли са отговорни, кой е отговорен? Докога ще се търсят оправдания в комунизъм, капитализъм, минало и така нататък за персоналната слабохарактерност и морална корупция? Тъга. Разпад ", написа Мелена Фучеджиева в обществената мрежа.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР