Известна като запален читател на книги, херцогинята на Корнуол и

...
Известна като запален читател на книги, херцогинята на Корнуол и
Коментари Харесай

Камила купи скромни подаръци на децата, вижте какви

Известна като разпален четец на книги, херцогинята на Корнуол и брачна половинка на принц Чарлз – Камила, разгласи, че е купила книги за коледни дарове на всичките си деца и внуци.

Камила има две деца, Лора Лопес и Том Паркър Боулс, от първия си брак с Андрю Паркър Боулс. Тя е баба и на петима внуци.

В прям диалог в предаването Today на BBC Radio 4, Камила разкри подаръците, които е купила на някои от по-големите си внуци и на децата си. „ Имам внучка, която доста харесва Филип Пулман, на нея й La Belle Sauvage, на момчетата близнаци – истории за Дракула, а на другото дете - Властелинът на пръстените… това са детските книги. "

Камила разгласи и романа, който е обичала да чете като дете: „ В тези дни бях луда по понитата, не мислех за друго, с изключение на за дребните понита, и по тази причина „ Черната хубавица “ беше първата книга, която остана в съзнанието ми “.

Камила поучава хората да четат колкото могат повече: „ Ако се научиш да четеш, колкото и сложен да е животът ти, постоянно можеш да вземеш книга и да избягаш от действителността “.

Покровителка на редица благотворителни организации за ограмотяване, Камила неотдавна започва „ Читалнята на херцогинята на Корнуол “ в Instagram за феновете на книгите от всички възрасти.

Камила прекара Коледа с кралицата и брачна половинка й принц Чарлз в замъка Уиндзор.
Свързани вести Елизабет ІІ отстъпи на Камила огромна премия! Причината ще ви смае Двама против света: Камила за малко да не се омъжи за Чарлз Камила - опитната снаха с кралска жила СНИМКИ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР