Известна е като Първата дама на българското кино. Въпреки това

...
Известна е като Първата дама на българското кино. Въпреки това
Коментари Харесай

Вечната и святата: 7 изненадващи факта за живота на Невена Коканова

Известна е като " Първата дама на българското кино " . Въпреки това тя в никакъв случай не се е държала като първа. Всеки, който е познавал от близко неповторимата Невена Коканова , може да удостовери, че това е една от най-земните и скромни актриси от златното време на родното ни кино.  Отличава я освен неоспоримата ѝ физическа хубост, само че и душевната такава. Тя носи това чувство за жена в същинския смисъл на думата.

Оставя след себе си скъпо кино завещание, а актьорската ѝ игра е като учебник за всички след нея.  Вероятно сте гледали поне един-два нейни кино лентата. В случай, че желаете още веднъж да се потопите в света на героините на Невена Коканова, то съвсем всички огромни филми с нейно присъединяване, измежду които " Крадецът на праскови ",  " Тютюн ",  " Най-добрият човек, който познавам " и  " Отклонение " , можете да откриете в .

Сигурни сме, че добре знаете коя е Невена Коканова, само че през днешния ден сме решили да ви споделим няколко по-малко известни обстоятелството за бележитата българска актриса. Надяваме се те да ви накарат да я обикнете още повече и да ви послужат като ентусиазъм да гледате нейните филми. Това можете да извършите най-лесно и комфортно като посетите специалната видеотека на EON.

Открийте в идната изложба няколко изненадващи обстоятелството за великата Невена Коканова:
 7 изненадващи обстоятелството за живота на Невена Коканова  7 изненадващи обстоятелството за живота на Невена Коканова  7 изненадващи обстоятелството за живота на Невена Коканова  7 изненадващи обстоятелството за живота на Невена Коканова
Внушителна видеотека в комфортно за вас време с VOD:
Просто натиснете VOD – част от , на вашето отдалечено. Можете да търсите, преглеждате и подреждате заглавията съгласно вашите ползи и желания. Те са комфортно разпределени в обособени жанрове.  Каталогът се обновява непрестанно, тъй че в никакъв случай няма да скучаете. Филмовото наслаждение е обезпечено!

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР