Известен криптотрейдър, който прогнозира падането на флагмана на пазара миналата

...
Известен криптотрейдър, който прогнозира падането на флагмана на пазара миналата
Коментари Харесай

Пазарните крипто анализатори прогнозираха срива на Ethereum

Известен криптотрейдър, който предвижда рухването на флагмана на пазара предходната година, изрази своята прогноза по отношение на бъдещето на главния алткойн. Според DonAlt, Ethereum може да претърпи дълбока обезценка, преди да доближи дъното на цикъла.

В новото издание на TechnicalRoundup, криптоаналитикът сподели на своите 53 300 почитатели в YouTube, че ETH може да поевтинее по отношение на биткойн (ETH/BTC). Според DonAlt е по-добре двойката ETH/BTC да претърпи солидна ликвидация, в сравнение с муден спад в продължение на месеци.

„ Като цяло ETH/BTC сега се форсира [надолу], както беше през последните няколко седмици, и мисля, че това е нещо положително. Това е по-добре от бягството на капитали, което имахме преди. Мисля, че сме на две седмици от това, Ethereum да доближи дъното “ — съобщи трейдърът.

Що се отнася до положението на BTC, DonAlt има вяра, че за цялостно огромно бичи рали, биткойн би трябвало да преодолее значимо равнище на опозиция от към $33 000. Експертът обаче акцентира, че след постигане на $33 000 ще има дребна коригираща вълна — вложителите не би трябвало да се паникьосват. Анализаторът е уверен, че пробивът на съпротивата при $33 000 може да тласне цената на биткойн до $50 000. След това се чака спад до $30 000 и рекорден връх за всички времена.

Нека напомним — анализаторът на Matrixport Маркъс Тилен има вяра, че алткоин го чака апокалипсис. Наскоро специалистът разгласява отчет за криптовалутите, озаглавен „ Наближава крахът на алткойн “. Крипто-експертът предвижда грандиозно проваляне на Ethereum и други виртуални монети.

Криптоекспертът акцентира, че в случай че ETH падне под $1 500, цифровият актив може в последна сметка да поевтинее и до Щатски долар 1 000. „ Спад под Щатски долар 1 500 може да се върне концепцията, че Ethereum може да падне до Щатски долар 1 000, равнище, което би изглеждало целесъобразно, въз основа на прогнозите за приходите от екосистемата на Ethereum “ — акцентира Тилен.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР