Извърши ли треньорът на баскетболния Левски Константин Папазов ново нарушение

...
Извърши ли треньорът на баскетболния Левски Константин Папазов ново нарушение
Коментари Харесай

Извърши ли Тити Папазов поредно нарушение на пътя? СНИМКА

Извърши ли треньорът на баскетболния " Левски " Константин Папазов ново нарушаване на пътя в центъра на София? Този въпрос си задават жители след обява в обществената мрежа Facebook. На кадър, споделен този следобяд, се вижда черен джип, който е ситуиран на тротоар на жълтите павета. Куриозното е, че машината е тъкмо сред бетоните кръгове, които би трябвало да попречват паркирането.

Коментиращи разпознават във возилото с номер Сухопътни войски 4727 Апелативен съд автомобил, прочут от видео с нарушавания на пътя, в които бе забъркано името на Папазов. Дали е същият автомобил и от кой е бил каран в съответния миг няма повече детайлности.

Припомняме, че треньорът има дълга история с нарушаванията на пътя.

Септември 2020 година десетки се събраха пред столичния КАТ в " Дървеница ", с цел да изискат отнемането на шофьорската брошура на баскетболния треньор Константин Папазов. Причина за настояването стана следващото му пътно нарушаване, видеодокументирано от различен лидер на пътя.

Същия месец автомобилът на Папазов бе сниман по какъв начин прережда колона за ляв светофар на Румънското посолство, след което минава на червен светофар. Тогава Тити твърдеше, че не той, а различен е карал колата му.

Два месеца преди този момент Папазов още веднъж беше сниман да минава на червен светофар с висока скорост и на бул. " Черни връх ". Тогава той заплати санкция и даде обещание, че ще бъде по-внимателен в спазването на разпоредбите за придвижване.

В различен миг Константинов бе сниман, спрял с автомобила си на велоалея. Освен този запис, жители са снимали автомобила му паркиран на тротоар, в тревни площи, както и на пътното платно.

А столичани като че ли към този момент даже не биха се изненадали, в случай че сходна демонстрация е дело на селекционера - " Пак ли Тити Папазов? ", гласи един от мненията под въпросната фотография.

Очаквайте детайлности!

Повече четете в публикациите:

Снимка: TyTu Balabanova
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР