Извънредното заседание на парламента за напрежението по оста НАТО -

...
Извънредното заседание на парламента за напрежението по оста НАТО -
Коментари Харесай

Просто Киро - един премиер, трима пиари и още по-голяма словесна диария

Извънредното съвещание на Народното събрание за напрежението по оста НАТО - Русия поради Украйна сложи на същинско тестване премиера Кирил Петков, който бе изслушан от депутатите и трябваше да дава отговор на въпросите им.

По тази причина пресцентърът на Министерския съвет бе впрегнал всички сили и без мобилизирал целия пиарски екип, с цел да обгрижва Просто Киро за изказванията му пред депутатите и публицистите. И бе положил титанични старания, с цел да разсее гъстата пара от словесната диария, от която Просто Киро остро страда.

И стана безпощадно ясно, че явно напъните на една Александра Тренкова не са задоволителни. Затова пиарският екип към Петков е получил мощна поддръжка от някогашната синдикалистка и дългогодишна пиарка на " Лукойл " Диана Дамянова. Твърди се, че тя даже е оглавила пресцентъра на Министерския съвет, въпреки до момента да се знаеше, че това е Александра Тренкова.
свързани новини16320преди 2 часа22737преди 2 часа
Но след чутовните подвизи на различен труженик и пазител на добруването на харварските аферисти във властта - Александър Бойчев, който викам в ефир по водещите на Нова телевизия, че разпитват депутатката им, Дамянова се хвърли по очи, естествено във Facebook, да учи на разум и разсъдък Бойчев с по пет-шест неточности на ред и през ред. Което значи, че на правопис няма по какъв начин да го научи.

Затова Просто Киро никак да не разчита на нея в това отношение - просто няма по какъв начин да го направи Грамотен Киро, тъй като самата тя има потребност от ограмотяване, въпреки от дълго време да е изпуснала тоя трен.

Но тройната пиар поддръжка явно не дава кой знае каква поддръжка на Киро. И неговото състояние май от дълго време е изтървано. Или пък пиарите са нефелни, другояче в никакъв случая нямаше да му разрешат да повтаря като негоден грамофон фразата:
свързани новини8478преди 4 часа
" Нашият приоритет е да приоритизираме деескалацията на напрежението. " " Суверенитета на република България и независимостта се почва от нашето схващане ". " Ние сме в два съюза и скоро ще бъдем в трети - ОйСиДи ". " Законът е водещ сред съдружниците и техните сътрудници ".

Всичко това и още доста неща за зеления документ, дефицитите в армията, запълването им и впрочем опорни точки от предизборната акция бяха изречени точно по тематиката за напрежението по оста НАТО - Русия и позицията на България.

Тоест, индивидът не е в час, както постоянно е бягал от час по български език. Очевидно както и пиарката му Диана Дамянова. Тъй че от тях няма какво да чакаме нито за НАТО, нито за Русия, нито за България.

Но цели трима пиари можеха най-малко да не позволяват кошмарния скандал, в който самият Просто Киро се забърка около съмненията, че е фен на приложението за хомосексуалисти Grindr, както бе оголен от консуматори на Facebook.

И този непоносим гаф се написа точно на гърба на тримата пиари. Защото в президентството съумяха не с Кирил Петков, а с цяла Генерал Деси да се оправят и да я отучат да дращи невчесани мисли във Facebook, които по правопис се родеят с тези на Дияна Дамянова. А по дълбочина - с систематичен " другарски огън " по Румен Радев и то в тил, и то нощем. Деса спря и най-малко по тази линия Радев се позакрепи на повърхността.

Ако тимът пиари не озапти живота на Просто Киро във Facebook, той внезапно ще тръгне към дъното. И без това се оказа с доста камъни на шията. Може би, в случай че не беше ровил в Grindr, а се беше готвил за днешните диспути, нямаше да стане чак толкоз ясно, че и рецесията по оста НАТО - Русия му е като камък на врата. Поне пиарите да го бяха подготвили - за какво са му толкоз пиари, в случай че даже за това не могат да се напънат.

Засега около толкова пиари вкупом обаче можеш единствено да цъкаш с език: доста пиар, доста нещо, ей! И доста бели. Или казано по-простичко, само че и по-ясно: доста баби - хилаво дете. Обаче най-малко могат да му обяснят, че в случай че приказва усукано и омотано, това няма да скрие некомпетентността му, нито неподготвеността му, нито безидейността му и даже тъкмо обраното.

Нито пък ще го създадат Умно Киро. Но дано знае, че за последното пиари не трябват. Както се споделя в една реклама, би трябвало и ум.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР