Извънредно заседание на Столичния общински съвет - утре. Причината са

...
Извънредно заседание на Столичния общински съвет - утре. Причината са
Коментари Харесай

Приятелка на загиналата Ани: Нека тази смърт да не е поредният ред в черната статистика

Извънредно съвещание на Столичния общински съвет - на следващия ден. Причината са войната на пътищата и последната злополука с две жертви на бул. " Сливница ". Близки и другари на убитите Ани и Явор всяка вечер излизат на митинг с апел войната по пътищата да бъде спряна.

" Слънце, дребното зайче ни беше на студиото. Широката ѝ усмивка, няма човек който да я подмине, лъчезарна, харизматична, имаше страшна аура, изгрява в залата. Беше ужасно виновен човек, супер работлива, изобретателна. Имаше много добър старт, само че не съумя да разгърне гения си ", показа Виктория Котева, другарка на Ани

На вратата на студиото другари са разлепили фотоси на " Слънчевата Ани ", както всички я назовават и са оставили послания, написани с любов и благодарност към надареното момиче.

" Отначало не повярвах какво се случва, лиши ми някакво време да схвана, че нея я няма и като го асимилирах, все едно се стъмни ", с страдам споделя приятелката на убитото момиче.

Сега Виктория има апел – нелепата гибел на Ани и Явор да не е следващият ред в черната статистика, а да докара до съществени промени, които да спрат войната по пътищата.

" Искам тази гибел да не е била на вятъра, в тази ситуация беше Ани, имало е и други, първоначално беше статистика, проклета работа. Не желая да съм груба, не ме интересува какъв брой ще лежи това момче, я влезе, я не влезе, всеки би трябвало да носи отговорност. Опасно е на пътя, все едно е автомагистрала, това е естествена улица по какъв начин се кара в София със 100 км/ч? Не може всички да сме с коли има и пешеходци, в случай че това е казусът, когато някой може да ти плесне пестник, по този начин или другояче към този момент ги няма, най-малко да се промени нещо. Знам, че не е съзнателно, само че въпреки всичко е безконтролно ", приключи Вики.

Приятели и близки на жертвите приканват хората да излязат на националния митинг в неделя от 11:30 часа пред Народното събрание, тъй като поради високата скорост младежите ги няма.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР