ИЗВЪНРЕДНО! Тухла от строителен обект уби човек в Пловдив Починалият

...
ИЗВЪНРЕДНО! Тухла от строителен обект уби човек в Пловдив Починалият
Коментари Харесай

Таха Рахман е инвеститорът, на чийто строеж загина работник

ИЗВЪНРЕДНО! Тухла от строителен обект умъртви човек в Пловдив

Починалият мъж на строителен обект по-рано през днешния ден е служащ на “Рожевски ”, научи „ Марица ”. Фирмата на Илко Рожевски строи обекта, в който влага предприемачът от йордански генезис Таха Рахман. До Стоматологичния факултет Рахман подвига три нови жилищни секции, посредством една от компаниите си – „ Торос 13 ” от Пазарджик.

Таха Рахман стои зад едни от най-мащабните жилищни планове в Пловдив от последните години. Наскоро стана ясно, че той ще строи мегакомплекс с 800 жилища в Пловдив. Мастодонтът със 120 000 кв. м РЗП се намира в знаков парцел, обект на разногласия сред Ветко Арабаджиев и Илия Павлов – мястото е на северния бряг на река Марица.

Преди време едната част от парцела до Стоматологичния, където е станал случая, е била общинска, другата – на БДЖ. И Общината, и железниците обаче след това продават дяловете си. Новите притежатели започнаха да строят при започване на 2018 година

Припомняме, че към 12 часа през днешния ден 53-годишен служащ пострада на строителен обект до кръстовище на бул. Хр. Ботев и ул. Л. Каравелов. На място лекарски екип установил; че мъжът е в безсъзнание, по-късно той е умрял.

По първични данни мъжът е бил ударен от тухла, паднала при издигане на палет. Случаят ще се проверява от следовател при ОСлО към ОП- Пловдив.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР