Извънредна пресконференция в централата на партията"ГЕРБ определя преговорите за правителство

...
Извънредна пресконференция в централата на партията"ГЕРБ определя преговорите за правителство
Коментари Харесай

След записа от парламента ГЕРБ призова президента да даде срок за мандата до 17:00 часа на 26 юли

Извънредна конференция в централата на партията

"ГЕРБ дефинира договарянията за държавно управление като безредни, които слагат цялата ни политическа система в риск ", съобщи депутатът Радомир Чолаков на изключителна конференция в централата на партията.

За да се възвърне конституционният ред, той прикани президента Румен Радев да предложения Корнелия Нинова до 26 юли в 17:00 часа да показа името на претендент за министър-председател, в случай че не е подготвена - да стартира дейности за преустановяване на активността на Народното събрание и подготовка за предварителни избори.

На собствен ред ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова се спря на изтеклия по-рано запис от съвещанието на ПГ на "Демократична България " и разгласи, че към този момент ще назовава Демократична България "демократите от Социалистическа България ".

Според нея от срещата стават ясни няколко неща - че има парламентарно крило на Политическа партия и Лена Борисилавова.

"Става ясно обаче, че в случай че някой си направи "бухалка " от КПКОНПИ, то различен желае да взе участие в работата на тази "бухалка " и да я управлява по време на избори. "Това пък е откъс, употребен от господин Христо Иванов, да изясни отношението на господин Тошко Йорданов към закона, който следва да бъде прегледан в пленарна зала. Това беше оповестено без никакъв ужас, без разстройване от господин Христо Иванов, който е сякаш "виден демократ в тази страна ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР