Извън пленарната зала остана заместник-министърът на отбраната Атанас Запрянов, след

...
Извън пленарната зала остана заместник-министърът на отбраната Атанас Запрянов, след
Коментари Харесай

Депутатите не пуснаха в пленарната зала зам.-министърът на Тагарев. Кирова: Колеги, саботирате…

Извън пленарната зала остана заместник-министърът на защитата Атанас Запрянов, откакто депутатите отхвърлиха да го позволен, предава „ 24 часа “.
Запрянов дойде за първото четене на законопроекти за изменение на Закона за защитата, като един от тях е на Министерския съвет. За да влезе обаче, би трябвало да мине процедура по допуск и депутатите да го пуснат да влезе.
Първото гласоподаване обаче се провали, тъй като множеството депутати не бяха в залата. Искрен Митев от Политическа партия изиска прегласуване, за което се притичаха още депутати. На него „ за “ гласоподаваха ГЕРБ-СС, ПП-ДБ, Движение за права и свободи, шестима от Българска социалистическа партия и двама от Има Такъв Народ, само че събраха единствено 82 гласа и по този начин Запрянов остана извън.
„ Колеги, единствено да ви припомня, че нормално гласуваме допуск в залата на лица, които ще ни бъдат потребни за взимане на по-информирани решения. Сами саботирате метода, по който решаваме по съответната точка “, обърна се към народните представители водещата съвещанието Росица Кирова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР