Изцяло новото и 100% електрическо пазарно предложение EX30 на Volvo

...
Изцяло новото и 100% електрическо пазарно предложение EX30 на Volvo
Коментари Харесай

Volvo EX30 с награда за нов продукт

Изцяло новото и 100% електрическо пазарно предложение EX30 на Volvo получи още едно самопризнание за качествата си, откакто получи премия Best of What’s New 2023 на Popular Science в категорията Автомобили.

Като съществена причина за новото отличие на Volvo EX30 се показва " слагането на стандарт за наличен и първокачествен електромобил ", както и " положително позициониране за разбиране на електрически автомобил ".

С впечатляващ набор системи за повишение на сигурността на пътя и асистиране на ръководството, главен акцент при Volvo EX30, което започва в Северна Америка на цена от под 35 000 $, е и използването на рециклирани и рециклируеми материали.

В общоприетото съоръжение на всеки един от представителите на , което дава обещание свободен пробег от до 440 километра, е включена бордова система Гугъл с интегрирани Гугъл Maps и Гугъл Assistant, безжична интеграция посредством Apple CarPlay и голям брой системи за повишение на сигурността и комфорта, включително Driver Alert System, Blind Spot Information System (BLIS), Door Opening Alert и Front & Rear Collision Mitigation.

Всеки един от представителите на равнището на съоръжение Ultra получава аудиосистема Harman Kardon Premium Sound, Pilot Assist с Lane Change Assistance, 360 Camera с 3D View, Park Pilot Assist и други.

Volvo EX30, първите доставки към клиенти на което се чака да бъдат осъществени през първата половина на идната година, се предлага във версия с един и с два електромотора, като втората, с време от едвам 3.4 секунди от 0 до 96 км/ч, се трансформира в най-бързо ускоряващата кола в цялата история на марката.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР