Изцяло българска разработка на електрически сърфборд представиха във Варна. Продуктът

...
Изцяло българска разработка на електрически сърфборд представиха във Варна. Продуктът
Коментари Харесай

Във Варна представиха българска разработка на електрически сърф

Изцяло българска разработка на електрически сърфборд показаха във Варна. Продуктът може да бъде забелязан на туристическото ревю „ Дестинация Варна “, което започва през днешния ден в един от огромните търговски центрове в града, съобщи кореспондент на Moreto.net.

Бордът разполага с батерия, която разрешава на човек до 120 кг. Да се забавлява до час и половина. Не се изисква да има специфични умения за каране на сърф. Може в никакъв случай преди този момент да не го правил. Идеята е човек да не се опасява и да се качи като елементарно подкара дъската с отдалечено и с дребна скорост. При по – огромно ускорение бордът се подвига над водата. Ако човек падне, електрическото помагало за плуване непосредствено стопира. Това изясни притежателят на компанията Антон Михалев.

„ Това е доста скъпо наслаждение, предлагано единствено в скъпи курорти, в Дубай, Френска ривиера. Нашата цел е да го представим на хотелския бизнес, с цел да могат да го предложат като екстра на своите посетители. Целта ни е това да бъде услуга с доста добавена стойност. Под наем или да е част от пакет за настаняване. Цената варира от 4 и 8 хиляди евро. Цените на конкурентните артикули са сред 12 и 15 хиляди евро. Не отстъпваме по нищо. “, безапелационен е Михалев.
Той добави, че безусловно всичко от създаването на дъската, крилата, перката до мотора е дело на българи.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР