Изцепките на колоритния писател Любомир Милчев-Денди нямат край. Папараците на

...
Изцепките на колоритния писател Любомир Милчев-Денди нямат край. Папараците на
Коментари Харесай

Денди се накичи като клоун! Пълен списък с кича по него

Изцепките на колоритния публицист Любомир Милчев-Денди нямат край. Папараците на „ Уикенд ” видяха ексцентрика да се разхожда в градинката пред „ Кристал ”, облечен като панаирджийско стрелбище – обсипан с абсрудни облекла и аксесоари от главата до петите.

В устрема си да бъде видян и по-оригинален, особнякът е подготвен на всичко, убедиха се фотографите ни. Напук на имиджа на светско конте, който се пробва да гради, Денди бе избрал много извънредно облекло, провокиращи най-малкото покачване на вежди.  Вместо нормалния си смокинг, риза, закопчана до горе и папионка, той бе облякъл панталони на райета, сако в същия десен и тениска. Компания на светското конте правеше неговият любим – японският хин Хининус. „ Тоя напълно е изкукал! ”, възмутиха се две дами на междинна възраст от тоалета на светския лъв. Денди обаче индиферентно продъжи по пътя си, окичен целия в сребърни джунджурии.

В джоба на сакото си писателят с префинени маниери бе съумял да събере сребърни принадлежности за хранене и дори  ефектна щипка за лед. Докато бе в Къщата на „ Биг брат ” Денди е споделял, че постоянно се храни с едни и същи принадлежности. Носел си ги даже, когато посещавал ресторант. Ножът, вилицата и лъжицата му, несъмнено, не били елементарни, а сребърни с лека позлата, австрийско осъществяване от края на XIX век. На врата си Денди бе провесил дребна нагръдна икона на Исус Христос Убрус със сребърен обков, сребърна показалка, два монокъла и украшение със драгоценен камък. 

Писателят бе отрупал със скъпоценности и двете си ръце. Денди бе закичил пръстите си със сребърни антични пръстени с надписи на иврит, а на кутрето бе съумял да надене цели 4 бижута. О свен че крепко стискаше каишката на четирилапия си любим, някогашният брат мъкнеше златист калъф за очила, мобилен телефон и две от личните си книги. Видно от фотосите, явно не бе злоупотребил с алкохол, както прави в последно време. Публична загадка е, че Денди се е пропил изцяло, което стана и причина да бъде изгонен от дългогодишната си брачна половинка Юлия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР