Изтрити са били телефоните на убития миналата седмица Мартин Божанов

...
Изтрити са били телефоните на убития миналата седмица Мартин Божанов
Коментари Харесай

МИСТЕРИЯ: Телефоните на Нотариуса са празни, проверяват кой ги е върнал към фабричните им настройки

Изтрити са били телефоните на убития предходната седмица Мартин Божанов - Нотариуса. Смята се, че това е станало след стрелбата. Сигналът за убийството е бил подаден 50 минути откакто Божанов е премахнат с един патрон в главата. В първите минути след стрелбата той е бил жив. Съпругата му Габриела се обадила в Министерство на вътрешните работи, а от записите от камери излиза наяве, че тялото е стояло проснато до колата близо час. Уредите обаче не са снимали едната врата на джипа, а другата от самото начало е била отворена, поради което автомобилът свети. Част от колата е скрита за камерата и не е ясно дали някой е влизал.

За изтриването на телефоните станало ясно, откакто Софийският градски съд разрешил на прокуратурата да приложи данните от него по следствието за напън на магистрати. Когато били отворени обаче, се оказало, че имат единствено фабричните приложения за операционната система iOS. Нямали даже вайбър, въпреки часове преди убийството Божанов да си качва стори в него, което гласи: “Колкото по-малко знаеш, толкоз по-спокойно спиш”.

След убийството са затворени и магазинът, и баничарницата на Божанов в столичния кв. “Княжево”. Те не отворили на идващия ден. Не е ясно дали още веднъж ще работят, чиновниците са получили позвънявания, че занапред ще се взема решение.

Със светещи външни лампи, само че счупени прозорци пък е частният клуб на Божанов в този момент. Той не работи от малко повече от година - почти от времето, в което бяха закрити и помещаващите се наоколо спецсъд и спецпрокуратура.

Снимка: БГНЕС

Днес външните первази на заведението SS club в столичния кв. “Гео Милев” тънат в прахуляк.

Хора от региона обаче си спомниха оборотите на извънредния клуб, в който се влизало единствено с членска карта. Отвън били паркирани първокласни коли. Жителите на квартала описват и за мистериозни уреди, които виждали в близкия гараж. Не е ясно защо са служили и дали са били заглушители да вземем за пример. Какво се е случвало в клуба, към този момент е част от следствието на прокуратурата. Ще се прецизира кои магистрати са членували в него и дали той не е бил прикритие за кадруване в правосъдната система, сходно на ресторанта “8-те джуджета”, движен от някогашния следовател Петьо Петров-Пепи Еврото, който е в неопределеност.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР