"Изтощеният" Доминик Тийм хвърли вината за отпадането си в Рим

...
"Изтощеният" Доминик Тийм хвърли вината за отпадането си в Рим
Коментари Харесай

Тийм бесен на организаторите в Рим: Мразя как се отнасят с играчите

"Изтощеният " Доминик Тийм хвърли виновността за отпадането си в Рим на уредниците на шампионата, които съгласно него не са си свършили работата.

Австриецът, който бе един от любимците в шампионата, загуби в четвъртък по обяд мача си от втория кръг против Фернандо Вердаско след 6:4, 4:6, 5:7.

Графикът във "Фото Италико " през днешния ден е извънредно претрупан, защото би трябвало да се изиграят всички мачове от втория и третия кръг и надлежно спечелилите от първите дуели за деня би трябвало да бъдат на корта и няколко часа по-късно.

Това стана, откакто в сряда дъждът над Рим по този начин и не спря, което докара до отлагането на всички дуели. Именно дейностите на уредниците, свързани с дъжда, бяха мощно разкритикувани от Тийм.

Според него е трябвало доста по-рано в сряда тенисистите да бъдар изпратени по хотелите, а не да бъдат държани през целия ден на комплекса в случай, че е било ясно, че дъждът няма да спре.

След края на дуела с Вердаско Тийм не скри яростта си и изясни какъв брой е изтощен. "Второто нещо, което идва с това е, че в действителност ненавиждам по какъв начин на този шампионат се отнасят с нас играчите, тъй като съгласно мен през вчерашния ден бе недопустимо. "

"Всеки човек знаеше, че ще вали през целия ден и ни държаха до 19, 19:30. Освен това знаеха от, не знам какъв брой време, че ще има футболен мач през вчерашния ден вечерта. Пътуването отсам до хотела лиши час и половина ", оплака се Тийм, имайки поради финалът за Купата на Италия сред Лацио и Аталанта на "Олимпико ".

"Вечерях. Дори не можах да направя възобновяване, другояче нямаше да имам задоволително сън. И ме слагат в 10:00 през днешния ден. Не мисля, че това е задоволително. "

"Има и някои други неща. Имам поради, пристигнах в неделя в среднощ от Мадрид. В понеделник би трябвало да направя толкоз доста неща за шампионата. Освен това не получавам повече от един час подготовка самичък на корта. Бях изтощен, отпаднал през днешния ден. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР