Източното платно на булевард Кукленско шосе“ в отсечката от Митническо

...
Източното платно на булевард Кукленско шосе“ в отсечката от Митническо
Коментари Харесай

За Великден тръгва източното платно на Кукленско шосе

Източното платно на бул. „ Кукленско шосе “ в правата от Митническо бюро – Пловдив до улица „ Индустриална “ се асфалтира и до дни ще бъде пуснато за придвижване.

Заместник кметът по строителство и вложения Пламен Райчев ревизира през днешния ден с какви темпове се движат изпълнителите от „ Пътища “ АД и остана удовлетворен от видяното.

„ Асфалтирането на този сектор стартира през вчерашния ден и изпълнителите работят в график. Остава да се постави най-горния износващ пласт асфалт, след което придвижването в този сектор ще бъде краткотрайно пуснато. Така ще отворим и двете платна на булеварда, а след доставката от ВиК на водопроводни тръби, дейностите ще продължат и в идващите сектори на булеварда “, разяснява при инспекцията Райчев.

Той дефинира двете прави – сред Митническото бюро и улица „ Индустриална “ и частта сред „ Индустриална “ и улица „ Скопие “ като най-тежките и натоварени за придвижване.

„ Булевард „ Кукленско шосе “ е един от обектите, където ремонтните действия през годините на няколко пъти са започвани и по-късно са спирани поради липса на средства. За страдание, като цяло работата се забавя поради нарасналите цени на материалите, в това число на тези за създаване на пътна инфраструктура, само че вършим всичко допустимо за превъзмогване на пречките и завършването на булеварда до края на годината. Това е значима входно-изходна артерия за града, има претрупан трафик поради Митническото бюро и настилката е амортизирана, само че с ремонта ще отговорим на упованията на жителите и бизнеса за усъвършенствана инфраструктура “, сподели още заместител кметът.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР