Източник: Столична община Столична община пусна здравен портал, обединяващ всички

...
Източник: Столична община Столична община пусна здравен портал, обединяващ всички
Коментари Харесай

Столична община пусна здравен портал

Източник: Столична община

Столична община пусна здравен портал, сплотяващ всички лечебни заведения в София. Той дава настояща информация за местонахождението им, контакти и данни за експертите, практикуващи в тях. И бе публично показан от заместник- кметът

на София Дончо Барбалов, ръководителя на комисията по опазване на здравето в Столичен общински съвет

доктор Веселин Милев и инж. Детелин Кръстев, шеф на компанията, основала уеб страницата.

Благодарение на платформата пациентите могат да си запазят час онлайн, да ревизират резултатите от направените им проучвания в съответната болница или ДКЦ.

До момента в уеб страницата има информация за близо 800 лекари от 35 специалности, които работят в 37 общински лечебни заведения – многопрофилни и профилирани лечебни заведения, ДКЦ-та, медицински центрове , лечебни заведения за долекуване. 500 от експертите са дали графици с часове за обзор, тъй че пациентите могат да си резервират час онлайн . Останалите лекари са дали телефони за връзка, оповестиха от Столична община.

Всеки, който желае да употребява услугите на здравния портал за столицата, би трябвало да се записва в него. След което получава автоматизирано правото да си направи до 5 резервации за обзор.

От Столична община предизвестиха обаче, при определяне на злоупотреби и съзнателно блокиране на часове от страната на консуматори, без да има потребност от тях, профилите им ще бъдат отстранени.

Свързани публикации.. Безплатни прегледи за ревматични болести в Пловдив 0 Ученици с благотворителен концерт за Боби 0 И пиянството е психологичен проблем! 0

Родителите на деца под 18-годишна възраст могат да резервират часове както за тях, по този начин и за децата им, в случай че имат нужната регистрация.

Сайтът https://sofia.myhealth.bg/ разполага и с търсачка, която ще е в помощ на пациентите, на които им би трябвало съответна информация за експерт по регион или

обещано лечебно заведение.

В здравния портал може да се влиза и през уеб страницата на Столичната община.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР