Източник: Shutterstock Храната е любов, а любовта е живот. Здравословният

...
Източник: Shutterstock Храната е любов, а любовта е живот. Здравословният
Коментари Харесай

Любов от първа хапка

Източник: Shutterstock

Храната е обич, а любовта е живот. Здравословният метод на живот включва деликатен

избор на храна, приготвена с обич, ежедневни физически извършения за висок тонус и жизнеспособност и няколко потребни практики, с които да прогоним досадните и мъчителни киселини в стомаха.

Правилната храна

Джинджифилът е един от най-силните и потребни „ бранители “ на стомаха ви от киселини и бактерии. Приемайте го под формата на чай, като внимавате да не надхвърляте 300-350 грама на ден, недопечен или като добавка към ядене.

Храни, богати на калий. Калият играе изключително значима роля за естественото развиване на мускулите. Тъй като стомашните киселини се предизвикват от непълното затваряне на клапата, която свързва хранопровода и стомаха, богатите на калий храни са отлично решение за тях. Приемайте храни с калий - лимони, банани, мед, сладки картофи, ябълки и така нататък

Сурови плодове и зеленчуци. Суровите зеленчуци като цяло са алкални и съдържат доста храносмилателни ензими. Консумирани сурови, те оказват помощ за намаление на киселинността в стомаха в пъти повече спрямо термично обработените зеленчуци. Суровите плодове също съдържат избрани ензими, които подкрепят храносмилането и надлежно облекчават киселините.

Правилните препоръки за хранене
Не яжте небрежно и на крайник. Яжте постепенно. От огромно значение е да обработвате оптимално храната си още в устата. Така организмът я метаболизира по-лесно и вярно по-късно.

Свързани публикации.. Яж, движи се и бит 0 Как да укрепим имунната си система през зимата - бързо, елементарно и несъмнено 0 6-те най-богати на калий храни 0

Приемайте по-малки порции храна на равни шпации от време. В никакъв случай не си позволявайте да гладувате по през целия ден и да наваксвате с храната на вечеря.

Без стрес! Стресът е един от главните виновници за неразположенията на стомаха ви. По-темпераментните хора, които постоянно се подлагат на стрес, без да го обезвреждат, постоянно развиват даже язва. Намалете отрицателните страсти и увеличете незабравимите мигове с обичаните хора!

Един от най-сигурните способи да се насладите пълноценно на тези моменти е да се доверите на Controloc Control . Дори в моментите, когато решите да се поглезите с нещо малко по-пикантно или с повече калории, Controloc Control ви пази гърба - ще успокои стомаха и ще възвърне стремежи комфорт. Бързо, елементарно и несъмнено.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР