Източник: Puls.bg За втора поредна година организираме класацията „Специалистите, на

...
Източник: Puls.bg За втора поредна година организираме класацията „Специалистите, на
Коментари Харесай

С АГ класацията ни „Специалистите, на които имам доверие“ ще отличим най-добрите в бранша

Източник: Puls.bg

За втора поредна година организираме класацията „ Специалистите, на които вярвам “. Всички фамилии с деца до 3-годишна възраст, родени в България, ще могат да изразят своята поддръжка и благодарност като гласоподават за медицински експерти и клиники в региона на родилната помощ и педиатрична грижа до 14 март. Победителите ще бъдат публично оповестени и наградени на гала по време на „ Форум бременност и детско здраве “, който ще се организира на 31 март и 1 април.

Родителите могат да отличат акушер-гинеколог, акушерка, АГ лечебните заведения или родилните отделения, както и педиатрите или неонатолозите, спечелили доверието им с оказана умело и деликатно здравно обслужване по време на бременността, раждането и грижите за бебето. (Към формата за гласоподаване

>>)

Осмото издание на най-големия конгрес, ориентиран към млади фамилии, ще даде настояща и достоверна информация от първа ръка здравето на бъдещата майка и детето. Лекторите, с които работи Puls.bg, са изявени експерти в своята област, а „ Форум бременност и детско здраве “ е натурален последовател на концепцията на здравния уебсайт в тенденция понижаване на дистанцията сред здравната система и пациентите в България.

Свързани публикации.. Акушерки по предопределение. Класация на Puls.bg " Специалистите, на които вярвам " 0 Класация на Puls.bg „ Специалистите, на които вярвам “ 10 1 200 души посетиха Форум бременност и детско здраве 0

Тази година Форум бременност и детско здраве концентрира вниманието на аудиторията върху публикувани в съвремието съществени признаци през бременността, дейното раждане и рецесиите в детската възраст. Програмата планува особено време за въпроси на посетителите към лекторите.

По традиция събитието ще показа най-новите артикули и услуги от изгода на младите фамилии.

Миналогодишното издание на „ Форум бременност и детско здраве “ в столицата посрещна над 1000 бъдещи и сегашни родители. Над 4000 читатели на уеб страницата Puls.bg гласоподаваха в класацията „ Специалистите, на които вярвам “ в 4 категории. Наградата в категория „ Акушер-гинеколог “ получи доктор Иван Сигридов, акушерките Катя Павлова и Динка Негалова от Пловдив си поделиха наградата в категория „ Акушерка “. Сред педиатрите и неонатолозите пациентите отличиха доктор Радка Масларска. Медицински комплекс „ Д-р Щерев “ сграбчи наградата в категорията за АГ болница/родилно поделение.

Класацията се осъществя в партньорство с Philips Avent.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР