Източник: На 19 и 20 май на кортовете на Български национален

...
Източник: На 19 и 20 май на кортовете на Български
национален
Коментари Харесай

Новият 308 GTi ще покаже спортен темперамент на ТЕНИС ТУРНИР PEUGEOT този уикенд

Източник:

На 19 и 20 май на кортовете на Български национален тенис център в Борисовата градина ще се организира 18-тото издание на Тенис шампионат PEUGEOT. Новият 308 GTi с 270 конски сили ще бъде извънредно на кортовете по време на шампионата. Любители на тениса в категория смесени двойки ще премерят сили в битката за огромната премия – 3 дни в Париж с ден онлайн измежду звездите от световния тенис на шампионата от Откритото първенство на Франция по тенис Ролан Гарос.

Двойки от цялата страна ще се впуснат в надпреварата на кортовете на Български национален тенис център. Peugeot е официален превозвач на Ролан Гарос. Връзката на марката с тениса е тясна, по тази причина се предава и в София към този момент 18 години чрез Тенис шампионат PEUGEOT.

Новият 308 GTi by Peugeot Sport с 270 конски сили, ще стане очевидец на тенис мачовете. Новите велосипеди и скутери на марката, идеални за разходка в парка и компания за всеки спорт, ще бъдат разполагаем на участници и гости.

Много награди и обезпечени страсти ще съпътстват шампионата. Формулата на игра е 2 от 3 тайбрека. Полуфиналите, мачът за трето място и финалът се играят в 3 от 5 тайбрека.

Квалификациите започват в 9:30 ч в събота. В неделя 20 май ще се играят квалификациите за полуфиналите, полуфинал и край.

Преди началото на финалния мач ще се проведе демонстративна среща, в която ще участват най-хубавите състезатели в инвалидни колички от представителния отбор на България по тенис. Каузата - да се съберат средства за закупуване на специализирана инвалидна количка за тенис.

Официални сътрудници на шампионата са Air France, BNP Paribas, Mastercard, SLS Rossignol, Загорка и Банкя.

Победителите ще летят до Париж благодарение Air France. Билетите за Roland-Garros са обезпечени от BNP Paribas. Класиралите се двойки на второ и трето място ще получат награди от верига спортни магазини SLS Rossignol.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР