Източник: ЛамятаОвен През този ден партньора или началника може да

...
Източник: ЛамятаОвен През този ден партньора или началника може да
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес. Близнаците ги очаква романтична среща

Източник: Ламята

Овен
През този ден колегата или началника може да са в неприятно въодушевление, заради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за шерване на нови оферти, да се изявявате пред необятна публика, или да се отчитате пред началника си. Не се предлага бракосъчетание, изясняване на връзките с родителите, да сключвате публични споразумения (особено дългосрочни), както и да водите договаряния с адвокати, юристи, купувачи и застрахователни сътрудници. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно правилно.

Телец

Не се опасявайте да измененията кръга си на другарство: новите запознанства ще се окажат рядко забавни и сполучливи. Може да стартирате всевъзможни взаимни планове, да обсъждате условия за съдействие, да се заемате с нещо ново, изискващо креативен метод. Колкото по-значими са Вашите цели и по-сложно тяхното другарство, толкоз по-добре. Даже и не се опитвайте, да се задоволявате с малко. Представителите на противоположния пол няма да останат равнодушни пред Вашето омагьосване. Само че комплиментите и знаците на внимание не би трябвало да Ви карат да забравяте за здравия разсъдък. Нови сантиментални връзки през днешния ден могат да стартират единствено тези от вас, които нямат никакви отговорности.
 

Близнаци

Няма доста за жалене – на процедура всичко се подрежда или тъкмо акто сте очаквали, или дори по-добре. Колкото по-смели са Вашите инициативи, толкоз по-голяма е вероятността за триумф. Възможни са примамливи оферти, на които си заслужава да отговорите със единодушие. Не са изключени разногласия с по-възрастни родственици, само че помиряването няма доста да Ви кара да чакате, а с него ще пристигна и взаимното схващане. Възможна е сантиментална среща, която ще Ви подари незабравими усещания, а и ще Ви даде сили. Чувствайки, че можете да се справите с доста неща, ще се постараете да потърсите нови наслади...
 

Рак

Ако Ви се коства, че сте се оказали в епицентъра на събити, може несъмнено да се каже, че сте прави. Добрата вест е, че сте в „ окото на бурята ”, т.е., това място, където всичко е безшумно и умерено. Скоро ще бъдете принудени да търсите леговище от целия този звук, и от крясъците към Вас. Потиснете желанието да отвърнете на удара, или мъжествено да се срещнете лице в лице с враждебните детайли. Трябва да живеете под девиза: „ Безопасността е на първо място ”, в случай че желаете да преживеете цялата тази блъсканица без особени стресове.
 

Лъв

Най-добре е този ден да прекарате в фамилен кръг. Укротете своя възторг, забравете старите обиди и се примирете с домашните си. Погледайте дружно някакъв филм, само че вкъщи, тъй като другояче са вероятни разочарования, което пък ще провокира нов спор. Изберете някакъв благонадежден и към този момент пробван вид ” - „ Хубава жена ”, да вземем за пример...
 

Дева

Днес Вашият обичан човек доста забавно ще Ви споделя за неща, които безусловно не Ви интересуват и то до последна степен безинтересни, че дори ще се учудите, разбирайки, че това са неща, за които може да се научи нещо без отвръщение.И за какво Вашата половинка не Ви е била в миналото преподавател?
 

Везни

Ако се занимавате с активност, свъразна с реклама, през днешния ден може да се радвате на един извънредно сполучлив ден. Само че работата напълно не е всичко, и затова намерете време и за обичания човек. Не е за предпочитане да остане с усещане, че постоянно е на втори проект. Преценявайте всяка своя дума и деяние и се постарайте, да не го огорчавате.
 

Скорпион

Пригответе се за това, че в околните няколко дни началството и хора от по-старото потомство ще бъдат доста взискателни към Вас. Ще се наложи да отделите време, с цел да удовлетворите потребностите на своите родственици, а това няма да е напълно елементарно, тъй че започвайте да действате по-бързо. Направете нужният лист и проект за деяние. А също позволете приятелите си за помощ, в случай че това е належащо.
 

Стрелец

Бъдете деликатни! В този ден конкурентната битка ще се обостри, а Вашите неотдавнашни съдружници ненадейно може да се окажат от другата страна на барикадата. Желателно е да разчитате единствено на своите сили, изключително в случай че става дума за решение на значими въпрои, свързани с дълготрайно обмисляне. Настроени сте за другарство и по тази причина денят ще бъде великодушен на контакти и забавни срещи. Помнете, че на запознанствата от през днешния ден не би трябвало да се отдава голамо значение - те са мимолетни, колкото и да са приятни.
 

Козирог

Дори и да се срамувате да си признаете за нещо на своя обичан човек, през днешния ден това си заслужава. Той при всички положения ще Ви изслуша, ще Ви разбере и ще Ви елементарни. От душата Ви ще падне един голям камък, а връзките Ви ще станат по- близки, елементарни и радостни. Направо ще ви хареса!
 

Водолей

Обичате да се гмуркате с главата надолу в дълбокото, изключително в случай че става дума за вихъра на любовта! Но в случай че стремежът Ви е, до край да натиснете педала на газта в връзки, които едвам набират скорост след старта, забавете темпото! Прекарайте идващите няколко дни уединено със себе си и решете, в действителност ли този човек си заслужава напъните, с цел да можете да изведете връзките с него на идващото равнище. Ако това е нормално развлечение, опитите да го превърнете в нещо по-голямо, единствено ще оставят противен привкус в устата Ви. Но в случай че откакто изминат 72 часа, към момента усещате възторг за продължение напред, тогава не се бавете.
 

Риби

Причината за всички Ваши проблеми е в това, че прекомерно доста мислите за тях. Ако им отделяте по-малко време, те не биха били проблеми изобщо и дори не бихте ги забелязвали. А Вие и сами се вълнувате, и своя обичан човек карате да претърпява. В последна сметка всичко визира най-много него.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР